Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Våddragt tilbehør

Hold din våddragt ved lige

Man kan få forskelligt tilbehør til våddragter, der kan hjælpe til med at din våddragt bliver ved med at være i god stand. Våddragter er lavet i høj kvalitet, og det er meningen, at de skal kunne holde i lang tid, men med det rette udstyr kan du selv være med til at forlænge levetiden på din våddragt og sørge for, at den bliver ved med at være så god som ny. Noget af det mest almindelige gear til våddragten er våddragt reperationskits, rens til våddragten og en surf-poncho.

Det er især vigtigt at rengøre sin våddragt på den korrekte måde, da man risikerer at ødelægge dragtens elasticitet, hvis man bare lægger den i vaskemaskinen. Derfor bør du benytte en shampoo, som er fremstillet specielt til våddragter, så du kan være sikker på, at din våddragt forbliver blød og smidig.

Hvad er en omklædnings-poncho?

Noget som du ikke vil undvære på dine strandture, er en såkaldt omklædnings poncho eller strand poncho. Det er en løs og behagelig beklædningsgenstand, der holder dig varm før og efter dine surf sessions - og selvfølgelig også når du er i gang med at skifte tøj. Ofte er de lavet af frotté, der er det samme materiale, som et almindeligt håndklæde er lavet af, så du kan holde dig tør og bevare komforten.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du har alt hvad du skal bruge til dit surfboard, så tjek vores udvalg af dele til surfboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser