×
Menu

Våddragt tilbehør

Surf udstyr du ikke vidste du havde brug for

Hvis du passer godt på din våddragt, vil den typisk kunne bruges i mange år. Men selvom du passer rigtig godt på din våddragt, så vil den med stor sandsynlighed få en revne eller et hul i løbet af dens levetid. For at fikse dette, har vi neopren lim, som vil ordne det på ingen tid. I denne kategori med våddragt tilbehør og andet våddragt grej, kan du finde neopren lim og alt andet du har brug for, til at optimere din våddragts holdbarhed or derved dens levetid.

Du får brug for dette våddragt tilbehør

Mange surfere tror normalt, at bare man renser sin våddragt med ferskvand og hænger den til tørre i skyggen, så har man gjort alt hvad man kan for at optimere dens levetid - Dette er dog ikke tilfældet.

Salt fra vandet, ultraviolet lys, kontakt med sand, urin og konstante stræk har omkostninger. Våddragten arbejder for dig og fortjener derfor rengøring, hvile og ordentlig behandling. Derfor bør du altid bruge en speciel shampoo, som er formuleret og udviklet specielt til neopren våddragter. Denne type shampoo hedder wetsuit cleaner og er noget vi vil anbefale til alle som bruger en våddragt. Dette renser våddragten og dræber alle bakterier på indersiden.

En vigtig ting at husk på er, at varmt vand ødelægger din våddragts fleksibilitet. Derfor bør du aldrig putte din våddragt i vaskemaskinen. Når det gælder tørrings processen, bør du altid hænge den med vrangen ud af, indendøre. Dette bør du gøre umiddelbart efter rensings processen, og altid væk fra sollys. Og naturligvis ingen strygning eller hårtørrer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser