×
Menu

Tasker Surf

  Filter
Mærker

Hvad er en surfboardtaske beregnet til?

Tasker til surfboards forhindrer de skader, et surfboard kan få, når det ikke er i vandet. Laminat og voks, der løsner sig og ridser på tailen, er blandt de mest almindelige former for slitage på surfboards, som ikke opbevares i tasker. En god surfboardtaske eller SUP-taske vil skærme dit udstyr fra elementerne - især solens UV-stråler og varme, som kan gøre, at farverne på dit board falmer med tiden.

Findes der forskellige tasker til surfboards?

Der findes tre forskellige slags tasker til surfboards - surfboard socks, surfboard day bags og surfboard rejsetasker. Surfboard socks er bløde og lette hylstre i vævet tekstil, som er mindre end to millimeter tykt. Surf day bags er de mest almindelige. De er lette, polstrede og helt perfekte til at beskytte dit surfboard. Surfboard travel bags er ti millimeter tykke og har en tyk polstring, hvilket gør, at de egner sig godt til længere ture.

Hvilken størrelse taske passer til mit surfboard?

Du bør skaffe en taske, der gør det let at opbevare dit board ordentligt. Hvis tasken er for lille eller for stram, risikerer du, at boardet bliver ridset, selvom det er pakket ned. En taske der er for stor vil føles løs og gøre det ubekvemt at transportere dit board. Før du vælger din næste taske til surfboard, er det en god idé at tjekke længden, bredden og tykkelsen på dit board. Længden vil afgøre størrelsen på din taske. Det anbefales, at du skaffer en taske, der har samme størrelse eller er ca. 5cm større end dit board.

Bredde og tykkelse har stor indflydelse på, hvilken taske du skal bruge. Alle boards er forskellige afhængigt af, hvilken disciplin man dyrker, og hvis det ikke er åbenlyst, at tasken passer til dit board, kan du sammenligne de forskellige mål på tasken med dit board, så du kan finde ud af om den passer.

Hvis du leder efter en anden form for tilbehør til dit surfboard, kan du besøge vores sider med Tilbehør til Vandsport og Beskyttelse til Vandsport.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser