×
Menu

Kuglelejer til surfskates

Smidig surfing på gaderne med surfskate kuglelejer

Et godt sæt kuglelejer er afgørende for, at man kan "surfe" glat og smidigt på sit surfskate. De fleste kuglelejer måles på ABEC-skalaen, der angiver kuglelejernes præcision. ABEC-skalaen måles mellem 1 og 9, hvor et højere tal betyder højere præcision. Oftest er kuglelejer lavet af stål eller keramisk materiale.

Hvordan renser man sine surfskate kuglelejer?

Først skal du tage hjulene af dine trucks med et skate-tool, og derefter skal du tage kuglelejerne ud af dine hjul. Når det er gjort, kan du fjerne gummiskærmene med en skarp genstand, fx en kniv.

Så skal du lægge kuglelejerne i et glas med kuglelejerens, eller bruge en kuglelejerenser, der indeholder kuglelejerens, der består af en opløsning af enten alkohol eller acetone. Så skal du ryste glasset eller kuglelejerenseren i ti sekunder, eller indtil du kan se, at skidtet opløses. Derefter tager du kugelejerne ud og lader dem tørre. For at tjekke om de er rene, kan du se om de roterer frit. Hvis de roterer glat, skal du smøre dem med kuglelejeolie. Så er du klar til at samle delene igen og komme ud og køre.

Hvis du mangler noget værktøj til at rense dine kuglelejer, kan du tjekke vores udvalg af værktøj til surfskates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser