×
Menu

Skateboard Hjelme Børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Værd at vide

Sørg for dit barns sikkerhed med en skateboardhjelm til børn

Skateboarding er en sjov, social og ufarlig sport for børn. Der kan dog ske uheld, og derfor er det vigtigt, at dit barn har sikkerhedsudstyr på. Det første stykke beskyttelsesudstyr, man bør skaffe, er en hjelm. Hjelmen er det vigtigste stykke beskyttelsesudstyr, da den kan sikre dit barn mod alvorlige skader, i tilfælde af styrt. Skateboardhjelme har hårde skaller og en skumkerne i polystyrene, hvilket betyder, at de beskytter mod adskillige slag.

Mange folk spørger om en almindelig cykelhjelm kan bruges til skateboarding. Det kan den sagtens, men det er stadig værd at investere i en skaterhjelm, da de giver en større grad af beskyttelse til baghovedet.

Hvordan skal en skatehjelm til børn sidde?

Børne skateboard hjelme skal sidde tæt og sikkert. Det er vigtigt, at hjelmen ikke kan bevæge sig for meget, men samtidig skal den heller ikke sidde for stramt eller føles ubehagelig. Sørg for, at hjelmen bruges korrekt, og at den hverken sidder for højt eller for lavt på hovedet. Fronten skal være på linje med øjenbrynene og bagsiden må ikke røre nakken.

For at skaffe en hjelm i den rette størrelse til dit barn, kan du måle hovedets omkreds ved den nederste del af panden. Hjelme har forskellige størrelser fra mærke til mærke, så husk at tjekke målet på den enkelte hjelm. For at lære mere om hjelme og deres størrelser, kan du læse vores guide til, hvordan en hjem skal sidde.

Det er også vigtigt at dit barn bruger børne skatebeskyttere, for at opnå fuld beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser