×
Menu

Skaterramper og Grind rails

Skateboard ramper, som du kan stille i din have

For at forbedre dine skate færdigheder skal du øve dig, det er ikke en hemmelighed. Hvis du ønsker at køre på ramper og rails selv, kan det vise sig at være lidt svært at for det første at finde et spot, og for det andet at øve sig blandt de andre skatere.

En god løsning, i dette tilfælde er en skate rampe, en quarter pipe rampe eller et grind rail, som kun du har for dig selv (og måske dit crew). Hvordan er det muligt? De flytbare skate ramper, som vi har her, vil give dig mulighed for at bygge din helt egen skatepark i din baghave. Bare find et passende sted og opstil på den måde du vil have det, og så har du det! Det bedste er, at du altid kan flytte dem rundt. Bare tag fat i en ven og i er klar på ingen tid.

Quarter pipe - en symbolsk skate 'rampe'

For at forklare en quarter pipe er det bedst at starte med en halfpipe. Forestil dig et normalt rør, som du skærer i halv. Resultatet er en halfpipe, som er en favorit rampe i skateparks. Idéen om at bruge en halfpipe som en skate-rampe var inspireret af en bølge og ønsket om at efterligne bevægelserne fra surfing på fast underlag på et skateboard. Før etableringen af skateparks, brugte surfere og skatere forladte eller tømte swimmingpools, til at træne deres evner.

Ikke desto mindre er fundamentet for en skatepark en quarter pipe, halvdelen af ​​en halfpipe. Quarter pipes er alsidige og kan bruges individuelt, men også til at skabe flere forskellige hindringer. Selvfølgelig kan du sætte dem sammen for at opbygge en halfpipe, men du kan også placere dem med ryggen mod hinanden for at få en spine. Ramper bruges til at få fart og udføre tricks som airs, grinds osv.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser