×
Menu

Skaterhjelme - Skateboarding & longboarding

Sortering
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Nulstil

Sortering

Anvend

Farver

NulstilAnvend

Mærker

NulstilAnvend

Størrelse
NulstilAnvend

StørrelsesjusterbarNulstilAnvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hav altid skaterhjelm på, når du skater

Præcis ligesom alle andre former for actionsport, involverer skateboarding og longboarding en risiko for at komme til skade. Hvis du gerne vil minimere risikoen for at komme til skade, så du kan skate med ro i sindet, er en skaterhjelm et must. Det har ikke nogen stor betydning, om du er professionel eller begynder - en skaterhjelm er en vigtig investering for alle der skater.

Hjelme til skateboarding er som regel formet i stil med halve kugler, der kan dække kraniet fortil, bagtil og til siderne. Udover beskyttelse, byder skateboard og longboard hjelme også på en komfortabel pasform med effektiv ventilation. Sidst, men ikke mindst, er det også værd at nævne, at skaterhjelme ofte har et stilet look.

Hvordan skal skateboard hjelme sidde?

Skateboard og longboardhjelme skal sidde stramt på hovedet, men det skal være behageligt at have dem på. De skal helst ikke føles for stramme, da det kan gøre, at man ikke gider at bruge hjelm. Samtidig skal de heller ikke sidde for løst, for hvis den kan bevæge sig omkring på hovedet, yder den ikke den samme grad af beskyttelse.

Du bør vælge den rette hjelmstørrelse ved at måle hovedets omkreds. Hvis hjelmen har den korrekte størrelse, sidder den stramt uden at have trykpunkter. Vi anbefaler, at du tjekker vores guide, hvordan skal hjelmen sidde?

Er skaterhjelme og cykelhjelme ens?

Skaterhjelme og cykelhjelme er ikke ens. Hjelme til skateboarding og longboarding beskytter en større del af baghovedet, og så har de færre ventilationshuller end cykelhjelme. Desuden er de lavet i materiale, der kan holde til adskillige slag, hvor cykelhjelme derimod bør skiftes ud, hvis de har været udsat for et slag. Da cykelhjelme beskytter et mindre område end skaterhjelme, og da de generelt kan holde til mindre, er de ikke så godt egnede til skating.

Skaterhjelme egner sig derimod til flere forskellige ting. Dette betyder, at du også kan bruge din skaterhjelm, når du cykler eller står på rulleskøjter. Det er vigtigt, at du sørger for at skaffe en hjelm, der har de rette godkendelse. Alle de hjelme, du finder i denne kategori er godkendte til skateboarding. Hvis en hjelm har EN1078-godkendelsen, betyder det, at den lever op til standarden for hjelme, der bruges til skating og cykling.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser