×
Menu

Hjelme - Boards

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Skateboard hjelme redder hjerner

Ofte hører vi sætningen "Skateboarding reddede mit liv," men det er vigtigt at huske på, at det er en action sport med høj risiko for skader. Så hvis du virkelig vil spare dig selv for problemer er en hjelm et must.

Skater hjelme er lavet til at få tæv og hjælpe dig med fremgang

Det er ikke svært at forestille sig, at et slag under skateboarding kan være meget alvorligt, eftersom det drejer sig om hårde overflader som en beton park bowl, asfalt eller et metal rail. Du har på ingen måde lyst til at nogle af de materialer kommer i nærheden af dit kranie, så du må hellere skaffe dig selv en skate- eller longboard hjelm.

Det kan desuden blive lettere for dig at slappe af og give slip på din frygt, når du ved, at du er beskyttet. På den måde kan det hjælpe dig med at performe bedre på boardet.

Skateboarding hjelme med flere formål

Eftersom underlaget til skateboarding ofte er det hårdeste, er hjelmene ofte lavet og certificeret til flere formål. Derfor kan du ofte bruge din skaterhjelm når du cykler, står på løbehjul, rulleskøjter og lignende sportsgrene. Vær opmærksom på at tjekke certificeringerne på din skaterhjelm.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser