×
Menu

Dele til BMX hjul

Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Opgrader din cykel med dele til BMX hjul

Der er mange forskellige komponenter på et BMX cykelhjul, og som BMX-rider har man ofte behov for at skaffe reservedele for at holde cyklen i topform. For eksempel kan BMX eger let tage skade, så det er godt at have ekstra eger til rådighed, så du kan skifte eger i stedet for at købe et helt nyt hjul. Du kan spare tid og penge ved at gøre dette selv, men hvis du er i tvivl om, hvordan man gør det, så tag reservedelene med til en cykelbutik, hvor de kan installere dem for dig.

Hvilken størrelse BMX eger skal jeg bruge?

Uanset om du skal bruge BMX eger til at flette et helt nyt hjul eller bare skal udskifte nogle ødelagte eger, bliver du nødt til at vide, hvilken længde egerne skal have. De to afgørende informationer for egernes længde er mærket og modellen på henholdsvis dit nav og dit fælg. Disse detaljer kan du taste ind i en online spoke calculator, der kan hjælpe dig med at regne ud, hvilken længde dine eger skal have for at passe med dit fælg og dit nav. Det er en god idé at bruge en spoke calculator, da matematikken bag valget af de rette eger kan være ret kompliceret.

Her på siden kan du også finde andet BMX hardware, som kan bruges til at erstatte hjuldele eller til at bygge et helt nyt hjul. BMX fælgbånd, hjulaksler og nav er vigtige komponenter i hjulet, som også kan skiftes ud.

Hvis du hellere vil udskifte hele for- eller baghjulet, kan du tjekke vores udvalg af komplette BMX hjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser