×
Menu

Penny board og cruiser board kuglelejer

  Filter
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type

Værd at vide

Kuglelejre til Penny- og Cruiser boards.

Kuglelejrene spiller en væsentlig rolle i forhold til at give dit board et godt og behageligt rul, når du er ude og cruise på dit cruiser board eller Penny board. Der sidder to kuglelejre på hvert hjul, og hvis du kigger nærmere efter på siden af hjulene, så står der "ABEC" efterfulgt af et nummer. Dette er den internationale måleenhed og er et udtryk for præcisionen i lejret. Skalaen går fra ABEC1 til ABEC9, og desto større et nummer, desto højere præcision.

Spar dine penge

I modsætning til downhill og freeride kørsel, så er det ikke nødvendigt for dig at bruge en masse penge på kuglelejre til cruiser- og Penny boards. Selvfølgelig er kuglelejrene en vigtig del af dit set-up, men med mindre du skal køre virkelig stærkt, som fx. i speed skating, så vil det ofte være bedre at bruge pengene på at opgradere dine hjul eller trucks.

På cruiser- og Penny boards er det ikke nødvendigt, at dine kuglelejre konstant er super vedligeholdte. Vi anbefaler dog altid, at man undgår at køre i vand og snavs, da det generelt mindsker kuglelejres levetid og forringer dets evne til at køre rundt.

Forlæng levetiden på dine kuglelejre

Med tiden vil dine cruiser- og Penny board kuglelejer blive beskidte. Istedet for at udskifte dem så prøv at rense dem. Du kan eventuelt bruge Bones Bearing Cleaner, der gør det simpelt og nemt at rense dine cruiser board kuglelejer og Penny board kuglelejr, uden at dine hænder bliver beskidte.

Hvis du ikke er bange for en smule fedtstof på dine hænder, og du samtidig er forberedt på at investere en lille smule tid, så kan du også rense dine kuglelejre på gammeldags manér. Se vores guide om vedligeholdelse af kuglelejre her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser