Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Halsedisser og halsrør

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Hold varmen med en halsedisse

Halsedisser, eller halsrør, beskytter nakken og ansigtet mod kulde. De dækker halsen og skærmer for kulde, vind og vejr, samtidig med at de også kan beskytte mod UV-stråler. Der findes mange forskellige halsedisser til skiløb, og man kan blandt andet også vælge mellem den type, der også dækker munden og den nedre del af ansigtet.

Den bedste halsedisse til skiløb er den, der passer bedst til dig, og egner sig bedst til de forhold, du kommer til at stå på ski i. Dog er der nogle vigtige ting at prioritere. Halsedisser skal helst være lette og åndbare, så de ikke får dig til at præstere dårligere, og så er det også en fordel, hvis de er fugtafvisende. Mange skiløbere vælger at bruge halsedisser, der er lavet i merinould eller polyester.

Hvis du skal være ude meget kolde forhold og din højeste prioritet er at holde varmen, skal du vælge en halsedisse, der er lavet af tykke materialer, men hvis du også prioriterer at undgå at komme til at svede, bør du vælge en, der er tyndere og eventuelt lavet af nylon eller polyester.

Det kan også være, at du har brug for en balaclava - altså en beklædningsgenstand, der ligesom en elefanthue, dækker hele ansigtet og kun er åbent ved øjnene. Hvis du gerne vil se vores udvalg af balaclavaer og skihuer, kan du tjekke vores udvalg af skihuer og balaclavaer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser