×
MENU

Halsedisse / halsrør

  Filter
Køn

Halsedisser til hverdagen, skiferier og sne-sport

Vi ved, at modvinden kan være ekstra kold og ubehagelig, når du er på farten på ski, løbehjul og lignende. Derfor kan du hos SkatePro finde din nye halsvarmer, halsedisse, balaclava eller skihue, så du let kan beskytte halsen, hovedet og dig selv mod kulde og forkølelse.

En halsedisse er, hvad man kender som et halstørklæde, der ikke skal bindes, da det er forbundet hele vejen rundt. De er særligt brugbare når man er på ferie for at stå på ski eller snowboard, da de holder halsen varm og kulden ude. Derudover er de nemme at pakke ned i tasken og have med på skitur, da halsedisser hverken fylder eller vejer meget. Skal du afsted på skiferie, er en halsvarmer en nødvendig del af dit ski-outfit.

Hold forkølelsen væk med en halsedisse eller Balaclava

Når de kolde vintertider slår til, kan det være svært at holde sig rask uden at have en eller anden form for halsvarmer på. I et land som Danmark, hvor vintrene er lange og kolde, og hvor vinden blæser, er halsen særligt udsat, da det ikke er godt for den med direkte vind i frysende temperatur. Får halsen ikke varme fra en halsedisse, balaclava eller en anden halsvarmer i sådanne situationer, følger en forkølelse somme tider med. Hovedet må heller ikke glemmes når den kolde vinter står for døren, derfor kan du med fordel også holdet det varmt med en varm skihue.

Halsedisser i bl.a. merinould og polyester

Halsedisser laves i mange forskellige materialer, men typisk laves de enten i polyester eller merinould for at gøre dem behagelige at have på og for at holde bedre på varmen og beskytte mod vinden. Nogle halsedisser kan bruges på flere måder. Eksempelvis som pandebånd, halstørklæde eller til at beskytte ansigtet i meget koldt vejr. Sådan en halsvarmer har Komberbell lavet, der siges at kunne holde din hals eller dit ansigt varmt, selv i -30 graders frost.

SkatePro