Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Løbehjul bars

  Filter
Farver
Mærker
Kompatibel med
Bar ydre diameter
Bar højde
Bar materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er en bar til løbehjul?

Løbehjul bars har kæmpe betydning, når man står på trickløbehjul. Bars til løbehjul kommer i forskellige designs og størrelser, så du kan helt sikkert finde en, der passer til din stil og din størrelse. Løbehjul bars er lavet i aluminium, stål eller titanium. En bar i aluminium er let og helt idéel til tricks. En bar i stål er tungere, men til gengæld mere robuste. En bar i titanium er både let og holdbar - her kombineres det bedste fra to verdener.

Hvor høje bør løbehjul bars være?

Højden på din bar har stor indflydelse på, hvordan dit løbehjul føles, og det er naturligvis helt op til dig selv at finde ud af, hvor høj du gerne vil have din bar. Som tommelfingerregel kan man sige, at du får den bedste oplevelse med din bar, hvis den når til et sted mellem din navle og dine lår. Nogle riders foretrækker højere bars for at opnå bedre kontrol og stabilitet.

Diameteren på bars til løbehjul kan enten være standard eller oversized. Standard bars har en ydre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm. Oversized bars har en ydre diameter på 35 mm og en indre diameter på enten 28 mm eller 32 mm. Hvis den indre diameter er 28 mm, vil baren kun fungere sammen med IHC forgafler. Hvis den indre diameter er 32 mm, vil den kræve HIC-compression. I forhold til SCS gælder der nogle andre regler i forhold til kompatibilitet, som fx om baren har en slids i bunden. Hvis du gerne vil vide mere om løbehjul bars og kompatibilitet, kan du tjekke vores guide til køb af løbehjul bars.

Løbehjul bars: Y-shape eller T-shape?

Overordnet er der et vigtigt kendetegn, der adskiller bars til løbehjul: om de er formet som et T eller som et Y. Ofte er bars til park-riding formet som et Y og lavet i aluminium. T-bars bruges oftere til street-riding, og de er typisk lavet af stål. En Y-bar består af tre eller flere dele, der er svejset sammen, hvor en T-bar består af to dele, der er svejset sammen. Nogle T-bars har forstærkninger på crossbaren, som skal gøre dem ekstra holdbare.

Nogle bars til trickløbehjul er designet med et backsweep, hvilket betyder at baren er bøjet i en bagudrettet vinkel ligesom mange cykelstyr. Om du foretrækker at have backsweep på din scooter bar, er helt op til dig selv.

Når du har fået styr på din bar, kan du tjekke vores udvalg af grips til trickløbehjul, så du kan finde de helt perfekte håndtag til din nye bar.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser