×
Menu

Løbehjul Bars

  Filter
Farver
Mærker
Kompatibel med
Bar ydre diameter
Bar højde
Bar materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

One-piece trick løbehjuls bars - holdbart og solidt

I denne kategori finder du et stort udvalg af løbehjul bars. De kommer i forskellige designs og i en række farver for at få dit løbehjul til at skille sig ud fra mængden. Løbehjul bars fås også i forskellige størrelser, så de passer perfekt til din højde og kørestil. Alle trick løbehjuls bars på denne side er lavet af et stykke metal, hvilket betyder, at de er meget mere solide og holdbare end justerbare bars til løbehjul.

Standard vs oversized løbehjuls bars

Før du køber en trick løbehjul bar, skal du overveje, om du vil have en standard bar eller en oversized bar.

  • Standard bars har en ydre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm.
  • Oversized bars har en ydre diameter på 35 mm og en indre diameter på enten 28 mm eller 32 mm.

At vælge en standard eller oversized bar hænger sammen med personlig præference. Husk at hvis du køber en oversized bar med 32 mm indre diameter, skal du bruge en forgaffel med HIC-kompression. På den anden side, oversized bars med standard indre diameter på 28mm, passer på standard gafler.

Aluminium, stål eller Titanium?

De oversized pro løbehjuls bars med en indre diameter på 32 mm er ofte lavet af stål. Stål bars er lidt tungere, men samtidig stærke, meget solide og derfor også meget holdbare. Oversized bars med en indre diameter på 28 mm er normalt lavet af aluminium. Aluminium bars er lette, men ikke så stærke som stål bars. Det lette materiale gør det dog lettere at lave air tricks og er meget velegnet til park riding. Titanium er den seneste trend, og disse bars er typisk også en del dyrere end både aluminium og stål. Grunden til dette er den lave vægt samt en molekylær styrke, som matcher den ved stål. Vi anbefaler kun bars af titanium til kørere, som minimum er "øvede".

Y- og T-bar til løbehjul

Løbehjul bars er tilgængelige i to hovedtyper, Y-bar og T-bar. Flere varianter af disse to typer er lavet. Y-baren har formen på bogstavet Y og består af tre stykker metal eller mere, svejset sammen i en Y-konstruktion. T-baren består af to stykker metal svejset sammen i en T-konstruktion. Nogle T-bars har forstærkninger til tværstangen for øget holdbarhed. Nogle trick løbehjuls bars har backsweep, hvilket betyder, at stangen er bøjet i en vinkel, ligesom mange håndtag til cykler. Uanset om du foretrækker en løbehjul bar med backsweep eller ej, er det et spørgsmål om stil, smag og personlig præference.

Hvis du vil opgradere dit løbehjul, så tjek vores store udvalg af bars til løbehjul ud på denne side. Hvis du vil lære mere om bars til trick løbehjul, kan du læse vores guide om køb af bar til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser