Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skijakker

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Type
Aktivitet
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Hvilken type skijakke passer til mine behov?

Skijakker har forskellige designs og egenskaber. Nedenfor finder du en beskrivelse af de tre vigtigste kategorier indenfor skijakker.

Skaljakker / hard shell

Skaljakker er det mest populære valg hos skiløbere og snowboardere. Hard shell jakker er både vandtætte og vindtætte, og så vejer de ikke ret meget, da de består af ét enkelt lag. Da der ikke er isolering i skaljakker, kan det være en god idé at bruge et mellemlag under jakken, da det kan hjælpe med at holde på varmen. Mellemlaget kan også bruges sammen med en almindelig regnjakke.

Vinterjakker / jakker med isolering

Isolerede vinterjakker har meget til fælles med skaljakker, men de er foret med et isolerende lag på indersiden. Denne type jakke egner sig godt til kolde temperaturer. Ofte er isolerede vinterjakker knap så åndbare, og de kan blive enormt varme at have på i milde vejrtyper.

SOFTSHELL JAKKER

Softshell jakker er den mest åndbare form for jakke. Softshell jakker er lavet i bløde og strækbare materialer, hvor luft og fugt kan trænge ud. De giver en mild grad af beskyttelse mod vind og vand, og hvis det er koldt, er man nødt til at have ekstra lag. De kan fx bruges som mellemlag indenunder en skaljakke.

Gå på opdagelse i vores udvalg af mellemlag til skiløb, så du kan sikre, at kulden ikke spolerer morskaben på din næste skitur.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser