×
Menu

Skijakker

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Køn
Type
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Den rigtige skijakke

Det er essentielt at vælge den helt rigtige skijakke ligemeget om du er begynder eller træner på højt plan. Den er nemlig med til at forberdre din performance og sikrer dig en god og succesfuld dag på bjerget.

Varm og tør med en vinterjakke

Alle vinterjakkerne i denne kategori er designet til at holde dig både varm og tør. De fleste af dem er lavet i windbreaker materiale foran og åndbart materiale bagpå. Dette design sikrer at forsiden beskytter dig mod kold vind samtidigt med at bagsiden ventilerer overskydende varme og transporter sved væk fra det inderste lag.

Sådan vælger du den rigtige jakke

Så hvilken jakke skal du vælge når du skal ud på pisten eller i vildnisset på cross country ski? Det kan virke som en svær opgave men er det faktisk ikke - du skal blot tænke overdisse to ting:

  • Hvad er mit aktivitets-niveau?
  • Hvordan er vejret/temperaturen?

Hvis du kan lide at presse dig selv til grænsen og dyrker race skiløb eller cross country behøver du kun en tynd jakke samt et tyndt midterlag. På den måde behøver du ikke stoppe for at tage ét lag af når du får det for varmt eller at tage et lag mere på når du fryser.

Hvis du mest er til rekreationelt skiløb er den bedste måde at holde dig varm på at vælge et lidt tykkere midter lag. Du bør vælge en letvægts jakke som f.eks en quiltet eller en softshell som du kan have med i rygsækken til når du fryser eller til når du holder pause.

Forbliv varm, tør og komfortabel hele dagen

En skijakke bør holde dig varm og komfortabel når du er ude på pisten. At holde sig varm og tør er en vigtig ingrediens i opskriften på en succesfuld dag ude på bjerget.

En vinterjakke skal ikke kun holde dig varm og skærmet for vind, men skal også lade dig ånde og lade sved og fugt fordampe fra kroppen. Mange af de vinterjakker du kan finde i denne kategori er designet med windbreaker materiale foran og har elastisk og åndbart materiale på ryggen hvilket lader kroppen ånde. Det betyder at du kan holde en behagelig kropstemperatur gennem hele dagen - ligemeget hvad.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser