×
Menu

Vedligeholdelse af freeskates

Værd at vide

Pas på dine freeskates så de holder længere

Når du skater omkring i byens travle gader på dine freeskates, er det vigtigt, at de er i topform. Derfor er det vigtigt, at du af og til laver lidt vedligeholdelse på dine freeskates.

Du finger mange forskellige produkter i denne kategori, og fælles for dem alle er, at de kan bruges til at vedligeholde dine freeskates. Dette omfatter rens og smøring af kuglelejer, men også desinfektionsmidler, der hjælper dig med at holde en frisk duft i dine støvler.

Værktøj til at holde dine freeskates i perfekt stand

Uanset om du skal skifte nogle dele, eller bare gerne vil sikre at dit setup er tight, er værktøj til freeskates essentielt for enhver skater, der nyder at rulle omkring i byen.

Det vigtigste produkt i denne kategori er et skatetool, som du kan have med dig, når du er ude og skate, så du er klar til at lave akutte indgreb. Der er forskel på modellerne, og skatetools kan have forskellige funktioner som fx udtrækker til kuglelejer, skruetrækkere og unbrakonøgler.

Hvis du har forsøgt at fixe dit setup og stadig synes, at der er plads til forbedringer, kan du tage et kig på vores udvalg af dele til freeskates. Her finder du en hel masse forskellige dele, der kan give dine freeskates nyt liv.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser