×
Menu

Tilbehør

Find tilbehør til dit kick løbehjul her

Hvis du endte op i vores sektion med justerbart tilbehør til løbehjul, så er du højst sandsynligt på udkig efter nogle reservebolte, sikkerhedslygter til dit barns løbehjul eller måske et nyt bremsesystem. Dette, samt et par andre dele, er hvad du vil finde i denne kategori, og hvis du har nogen form for tvivl om hvorvidt delene vil passe sammen, vil vi med glæde hjælpe dig i vores kundeservice. Tøv ikke med at give os et kald.

Vi har et par forskellige sikkerhedslygter, som er specifikt produceret til alle typer kick løbehjul. I nogle lande betragtes løbehjul, skateboards og skøjter som værende fodgængere, og der er ingen lov, som kræver, at du bruger lys, når du skater i mørket. Lige meget hvad reglerne er i dit land, vil vi altid anbefale, at du bruger både et for- og baglys på dit kick løbehjul eller hvilket som helst andet køretøj. En lygte er med sikkerhed i kategorien af afgørende tilbehør til kick løbehjul.

Bolte og aksler i denne kategori er universelle og vil passe til alle brands af kick løbehjul. Disse dele vil på et tidspunkt gå i stykker eller blive løse, og når dette sker, vil vi stærkt anbefale, at du udskifter både boltene og akslerne foran og bagpå, idet det kun vil være et spørgsmål om tid, før den anden også går i stykker.

I denne kategori vil du også finde den meget eksotiske Scoot n Pull Mill, som er meget populær blandt yngre børn. Det er også et lav-budget stykke udstyr, men på samme tid en meget dekorativ og smuk gadget, som vil drage opmærksomhed til sig, når du cruiser ned af gaden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser