×
Menu

Tandhjul til BMX

  Filter
Farver
Mærker
Antal tænder
Tandhjuls montering
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Find et freestyle BMX tandhjul, med det rigtige antal tænder.

Tandhjulet på en BMX cykel, på engelsk kaldet sprocket, er skabt til at skabe fremdrift på cyklen. Tophastigheden, der kan opnås er bestemt udfra blandt andet antallet af tænder på tandhjulet. Store tandhjul, med mange tænder, kan generere mest fart, men kræver også flest kræfter at få til at køre rundt. På freestyle BMX cykler har tandhjulet oftest mellem 25-28 tænder.

På en freestyle BMX, kan tandhjulet monteres ved hjælp af en bolt. Denne slags tandhjul er kendt som bolt-drive. Nogle BMX tandhjul er monteret direkte på kranken. Denne type tandhjul tillader mere momentum end bolt-drive. Det skyldes, at spline-drive har omkring 48 kontaktpunkter mellem tandhjulet og kranken, hvilket bolt-drive ikke har.

Et BMX tandhjul med 48 kontaktpunkter kan umiddelbart lyde som det bedste valg, men en stor del BMX riders foretrækker et bolt-drive set-up, da det giver mulighed for at stramme tandhjulet.

Vi har et stort udvalgt af forskellige tandhjul til BMX, heriblandt nogle, der både er kompatible med bolt- og spline-drive. Der medfølger en adapter til disse modeller. Læs mere om de forskellige BMX tandhjul på deres specifikke produktbeskrivelser.

Beskyttede tandhjul eller ej?

Hvis du er en hardcore BMX kører, der udsætter din cykel for hårdt kørsel og mange styrt, så bør du overveje et beskyttet tandhjul.

En mindre del af vores tandhjul kommer med et ekstra lag beskyttelse. Disse fungere ved hjælp af et ekstra metal-lag, der har til formål at beskytte tænderne, og generelt øge levetiden på tandhjulet. Beskyttede tandhjul koster en smule mere, men omvendt skal der ikke andet end ét uheldigt styrt til at ødelægge et ubeskyttet tandhjul, så de ekstra penge kan være godt givet ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser