×
Menu

Skistøvler Børn

Herre|Dame|Børn
  Filter
Mærker
Størrelse

Værd at vide

Behagelige børneskistøvler

Det kan gøre en verden til forskel for dit barns skioplevelse med et par skistøvler, der passer og har en god kvalitet. Hvis du vælger de rigtige børneskistøvler, mindsker du risikoen for ubehag, og du hjælper barnet med at udvikle sine færdigheder og have det sjovt på pisterne.

Hvilken størrelse skistøvler skal jeg vælge til mit barn?

Skistøvler til børn fås i størrelse 15 til 27. Størrelserne er det samme som støvlens indvendige længde i centimeter (også kaldet mondopoint). Du bør være omhyggelig med at måle barnets fod præcist, og ud fra målet bliver du i stand til at vælge den rette størrelse. De fleste skistøvlers størrelser angives i halve størrelser fx 18,5. Hvis dit barns mondopoint-størrelse lander mellem 17,5 og 18,5 cm, er 18,5 det rigtige valg.

Typer af børneskistøvler

front entry skistøvler til børn

Front entry skistøvler til børn er mest almindelige, og de passer til alle niveauer. Begyndermodellerne kommer ofte med et eller to spænder, og ofte er de lavet af et blødere materiale, der har et blødere flex. Støvler der har tre eller fire spænder egner sig ofte til ældre og mere erfarne børn. Nogle af de mere avancerede modeller har også en power strap, som giver en ekstra sikker pasform.

Justerbare skistøvler til børn

Skistøvler, der kan justeres i størrelsen er et godt valg, hvis man gerne vil have at barnet kan bruge dem i længere tid. Skistøvlerne kan justeres manuelt mellem 4 og 6 størrelser - alt afhængigt af hvilket mærke, der har produceret støvlen. Størrelsesjusterbare skistøvler er en oplagt idé, hvis barnets fødder stadig vokser, eller hvis støvlerne skal bruges af flere børn. Justerbare støvler egner sig bedst til begyndere eller let øvede, og de betragtes ikke som performance skistøvler.

junior race skistøvler

Junior race skistøvler er til børn, er til børn, der er fokuserede på deres præstationer. Skistøvlerne har et skift flex, så de kan holde til større hastigheder, og spænderne er lavet af metal, så de er enormt holdbare.

Hvis du er usikker på, hvordan støvlens flex påvirker dit skiløb, så tag et kig på vores guide: hvilket boot flex skal min skistøvle have?

Det vigtigste beskyttelsesudstyr til børn er hjelmen. Du kan se vores udvalg af skihjelme til børn her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser