×
Menu

Skateboard håndledsbeskyttere

Sortering
Mærker
Størrelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker

NulstilAnvend

Størrelse

NulstilAnvend

Er det nødvendigt at bruge håndledsbeskyttere når man står på skateboard?

Skader på håndleddet er et almindeligt problem for skateboardere på alle niveauer. Det er ikke så underligt, da de fleste instinktivt tager fra med hænderne, når de falder. Håndledsbeskyttere er effektive til at undgå skader, når du falder. De reducerer risikoen for stød, skrammer og hudafskrabninger samt mere alvorlige benbrud.

Der er et stort bredt udvalg af håndledsbeskyttere på markedet. Nogle dækker kun selve håndleddet, mens andre også dækker selve håndfladen og fingrene. Mange af dem er designet med skinner på forsiden og bagsiden, hvilket giver en enormt effektiv beskyttelse af håndleddet.

Det er en god idé at bruge håndledsbeskyttere til andet end almindelige skateboarding. Hvis du er longboarder, kan håndledsbeskyttere være en fordel, når du kører i et ujævnt terræn eller hvis du er til downhill longboarding med høje hastigheder. I den forbindelse er det en god idé at overveje et par longboard-handsker.

Sådan skal man bære sine skateboard håndledsbeskyttere

Måden hvorpå et sæt håndledsbeskyttere skal sidde afhænger af det enkelte produkt. For eksempel er det vigtigt, at skinnerne er parallele med dit håndled, hvis du har et par håndledsbeskyttere med skinner. Traditionelle håndledsbeskyttere spændes om håndleddet ved hjælp af tre stropper, mens håndledsbeskyttere, der beskytter hele hånden, tages på som en handske.

Håndledsbeskyttere til skating skal bæres, så de sidder tæt, men føles behagelige. Du vil helst have fokus på din skating, så hvis de begrænser din bevægelsesfrihed, bør du prøve at løsne dem en anelse. Fordelen ved at have håndledsbeskyttere med velcrospænder er, at du kan få dem til at sidde præcis som du vil have de skal sidde.

Hvis du ønsker at få et komplet beskyttelsessæt til skateboarding, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af 3-pak skateboard beskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser