×
Menu

Hjelme til skøjteløb

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Skøjtehjelme er ligeså vigtige som alle andre hjelme

Skøjteløb er sjovt - uanset om du ung eller gammel, begynder eller ekspert. Selvom skøjteløb overordnet er en ufarlig aktivitet, er det alligevel en god idé at bruge hjelm, da den kan spare dig for nogle grimme skader i tilfælde af, at du slår hovedet mod den hårde is. Hjelme til skøjteløb og kunstskøjteløb sørger for, at du kan være sikker, når du er ude på isen.

Kan cykel- og skaterhjelme bruges til skøjteløb?

Ja, det kan de godt. Hjelme til andre former for action sport som fx cykelhjelme og skateboardhjelme kan også bruges til skøjteløb. Da de også er bygget til at kunne holde til flere slag, kan du sagtens bruge dem til skøjteløb, hvis du allerede har en liggende. Du skal dog altid huske at tjekke, om hjelmen har revner eller andre skader. Hvis hjelmen er beskadiget, bør du skifte den ud.

Tænk på sikkerheden når du står på skøjter

Udover at du skal sørge for altid at have en passende hjelm på, skal du også huske at følge de gældende regler og retningslinjer for sikkerhed der, hvor du står på skøjter. Respekter og pas godt på de andre skøjteløbere. Man nyder sin dag bedst, hvis man undgår at blive skadet.

Ynge skøjteløbere bør tjekke vores udvalg af skøjtehjelme til børn. Andet beskyttelsesudstyr som du bør overveje, før du tager ud på isen, inkluderer knæbeskyttere, albuebeskyttere og crash pants til skøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser