Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skibindinger

  Filter
Mærker
Bedst til
Bremsearms Bredde
DIN Indstilling
Binding type

Værd at vide

Sådan vælger du de bedste skibindinger

Når du køber et par skibindinger er det vigtigt at du spørger dig selv om hvilken type skiløber du er. Er du en begynder? En nybegynder? Eller en erfaren skiløber? En tommelfingerregel er: Jo mere erfaring du får, jo strammere skal dine bindinger være.

Derudover har du brug for et sæt ski bindinger som passer til din riding stil og din kropsvægt, da det er vigtigt at bindingerne frigør dine støvler på den rette tid. Hvis du er en begynder er det en god ide at få en erfaren skiløber eller en workshop til at hjælpe dig med at justere frigørelses indstillingerne på skibindingerne.

Skibindinger til alpine ski er karakteriseret af at støvlen er strammet både i tåen og hælen i modsætning til langrendsbindinger som normalt kun forbinder støvlen foran.

Støvler og ski bindinger skal passe

Måske har du fået dig selv et par nye skistøvler og har netop fundet ud af at de ikke passer ind i dine skibindinger. I de fleste tilfælde har du brug for at få dine bindinger justeret til at rumme støvlens sål-længde. I nogle tilfælde skal skibindingerne genmonteres til at passe med en ny støvle.

I vores sektion af ski bindinger vil du finde et bredt udvalg af forskellige bindinger fra brands som Salomon, Rossignol og Marker.

Hvis du har nogle spørgssmål omkring kompatibilitet eller noget andet, tøv ikke med at kontakte SkatePro's kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser