×
Menu

Rygskjold til snowboarding

  Filter
Mærker
Størrelse

Er det vigtigt at bruge rygskjold, når man står på snowboard?

Hvis du gerne vil maksimere din beskyttelse, når du står på snowboard, er det en rigtig god idé at have rygskjold på. Mange snowboardere kommer til skade på håndled, knæ og skuldre, og selvom disse skader er ubehagelige, er konsekvenserne af en rygskade ofte langt værre. Bland skiløbere og snowboardere bliver det mere og mere udbredt at bruge rygskjold, da man generelt er blevet mere opmærksom på at forhindre rygskader. På samme tid gør producenterne deres allerbedste for at skabe produkter, der ikke generer, når man bruger dem under sin snowboard jakke.

Rygskjold til snowboarding er designet med polstring, der løber fra nakken og ned til halebenet. Mængden af polstring varierer fra model til model. Som navnet antyder er spine protectors (rygsøjlebeskyttere) mere polstrede omkring rygsøjlen, mens almindelige rygskjold er større og beskytter hele ryggen. Udover polstringen er rygbeskyttere til snowboarding og skiløb udstyret med velcro og lynlåse og åndbar mesh, som sidder tæt og behageligt omkring torsoen.

Hvis du også vil være sikker på at hovedet er ordentligt beskyttet, kan du tjekke vores udvalg af snowboardhjelme til voksne og børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser