×
Menu

Side-by-side Rulleskøjter

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er side-by-side rulleskøjter?

Side-by-side rulleskøjter, også kaldet retro rulleskøjter, regnes for at være de oprindelige rulleskøjter. De har fire hjul - to foran og to bagved - og derfor er de stabile, både når man ruller, og når man står stille. Side-by-side rulleskøjter er oplagte til begyndere og en af de helt store fordele er deres alsidighed. De er gode til leg og dans, og så giver de dig en helt anden følelse end et par inline rulleskøjter.

Der er mange forskellige side-by-side rulleskøjter på markedet. Der er designs både til indendørs og udendørs skating, og de kan have enten hårde eller bløde støvler.

Hvilken slags side-by-side rulleskøjter bør jeg skaffe?

Der er mange forskellige slags side-by-side rulleskøjter, som passer til forskellige discipliner. Valget af de rette side-by-side rulleskøjter afhænger af, hvilken form for skating du gerne vil dyrke - om det er disco, jamming eller udendørs træning. Mange støvler egner sig til skatere på alle niveauer.

Noget af det, der gør side-by-side rulleskøjter til noget helt særligt er, at de fås i mange flotte designs og stilarter. Nogle foretrækker retro rulleskøjters udseende, så de kan kanalisere nogle 70’er discovibes, mens andre side-by-side rulleskøjter til voksne har en lavere støvle, hvilket giver dig mere fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Side-by-side hjul fås i mange forskellige størrelser, der egner sig til forskellige stilarter og imødekommer individuelle præferencer. Hjul til indendørs rulleskøjteløb er almindeligvis mindre end udendørs hjul.

Hvordan skal side-by-side rulleskøjter sidde?

Side-by-side rulleskøjter bør sidde tæt men stadig give plads til, at du kan bevæge dine fødder, så du kan vrikke med tæerne. For at få mest ud af dine rulleskøjter, skal de helst føles komfortable og ikke føre til smerte eller ubehag. Husk at det tager lidt tid for et par rulleskøjter at blive kørt til, samt at forskellige mærker har forskellig pasform. Huske at tjekke størrelsesguiden for den enkelte rulleskøjte.

Tjek vores guide til Side-by-side rulleskøjter, hvis du gerne vil vide mere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser