×
Menu

BMX bremsedele, BMX bremseklodser og BMX bremsekabler

  Filter
Mærker
Gyro kompatibel
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Vigtig viden om BMX bremser

Flere og flere freestyle BMX riders bruger bremser til få bedre kontrol med cyklen, når de kører. BMX bremser bruges altså ikke kun for en sikkerheds skyld; de hjælper dig også med at mestre nye tricks. De forskellige dele på dine BMX bremser skal skiftes fra tid til anden, så du altid kan stole på at de bremser ordentligt.

BMX bremseklodser

BMX bremseklodser spiller en helt afgørende rolle for bremserne. Det er dem, der stopper hjulet, når de klemmes sammen omkring fælget.

Med tiden vil alle bremseklodser blive slidte og kræve en udskiftning. De fleste bremseklodser passer til de fleste fælgbremser, og de er lette at installere.

Før du køber et sæt, er det en god idé at tjekke, om du skal bruge bremseklodser med eller uden gevind, men langt de fleste bremseklodser har gevind.

BMX bremsekabler

Ligesom bremseklodserne kan kablerne også blive slidte med tiden. Da de fleste BMX cykler har en simpel U-formet bremse på baghjulet, vil de fleste BMX cykler også bruge 1.5 mm bremsekabler og yderkabler i fuld længde. Bremsekabler til BMX kan enten være lineære eller spiralformede (helical). Lineære kabler er mest udbredte blandt BMX riders, mens de spiralformede kabler er spundet mere tæt, og dermed er kraftigere.

Hvis du har gyro-bremser, skal du bruge et sæt specifikke gyro-kabler, der består af to kabler - et til hver side af de to gyro plates. Gyro kabler er lette at installere, og de kan ofte justeres over forskellige længder.

Har du brug for at opradere dine bremsegreb? Tjek vores udvalg af BMX bremsegreb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser