Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

BMX pegs

  Filter
Mærker
Aksel diameter
Peg længde
Materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Grind din vej til succes med et par BMX pegs

BMX cykelstifter er en væsentlig del af en Freestyle BMX. Forestil dig at lave en feeble eller smith grind uden dem! BMX pegs bruges hovedsagelig til street og park riding. Således bruges de kun til Freestyle BMX cykler. Du kan bruge BMX stunt pegs, når du vil grinde curbs og rails. Du monterer BMX stunt pegs på akslerne ved hjulene.

Stål vs. plastik! Hvilke BMX pegs skal jeg vælge?

De stunt pegs til BMX som er tilgængelige i denne kategori er lavet af stål eller plast. Stål pegs er perfekte til at køre street BMX, hvor du er grinder rails og ledges. Stå pegs er tunge og holdbare og kan tage hårde slag.

De lette plastik pegs anvendes primært af park riders. De vejer mindre, men er ikke så holdbare som stål pegs. På den anden side er pegs af plast gode til at glide på aluminium og andre materialer, som stål pegs ikke ville kunne. Derudover er plastik BMX pegs nemme og billige at udskifte, når de bliver slidte eller når de går i stykker.

Pas på dine BMX pegs

Her er et lille tip: Husk at rotere dine pegs en gang imellem. På den måde holder de længere.

Hvis du laver mange grinds, bør du overveje at få et par hub guards til at beskytte dine eger mod at knække. Tjek vores store udvalg af kvalitet hub guards her.

Husk på, at du skal bruge følgende værktøj til at montere dine nye pegs!

  • 15mm, 17mm eller 19mm dyb topnøgle med forlængere
  • Skraldenøgle
  • 5mm unbraco-nøgle
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser