×
Menu

Hjelme - Børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Hjelme til børn på løbehjul

Børnehjelme er vigtig beskyttelse til børn, der kører på løbehjul. Uanset alder og færdighedsniveau bør børnene have en hjelm til løbehjulskørsel - uanset om de er debutanter på trehjulede løbehjul, eller om de er begyndt på at lave tricks i skateparken. Ofte spørger forældre om småbørn har brug for hjelme til løbehjul. Selvfølgelig er svaret ja, da de små stadig er ved at udvikle balanceevnen.

Alle børnehjelmene i denne kategori er EN 1078-godkendte. Det er en europæisk sikkerhedsstandard, der godkender, at de er sikre til at køre løbehjul, rulleskøjter og cykel.

Brug en løbehjuls-hjelm fremfor en cykelhjelm

Løbehjuls-hjelme til børn har et anderledes design end cykelhjelme, og dette design er rettet mod at øge sikkerheden specifikt for dem, der står på løbehjul. Til forskel fra cykelhjelme, dækker de baghovedet på barnet - helt ned til nakken. Løbehjuls-hjelme er designet på den måde for at beskytte børnene i tilfælde af, at de falder bagover, da dette lettere sker på løbehjul, end det gør på cykel.

En anden fordel ved løbehjuls-hjelme til børn er, at de har et design, som gør, at de kan klare adskillige slag. Det stærke materiale bevarer formen, selv hvis det udsættes for adskillige slag, hvor de fleste cykelhjelme mister beskyttelsesevnen efter et hårdt slag.

En løbehjuls-hjelm til børn bør være øverst på listen over løbehjulsbeskyttelse, og det er vigtigt at sikre, at den sidder korrekt. Se vores guide til hvordan hjelmen skal sidde for at få nogle gode råd. Hvis du leder efter beskyttelse til både knæ, albuer og håndled, kan du tage et kig på vores udvalg af 2-pak beskyttelse til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser