×
Menu

Rulleskistøvler til skøjt

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Kompatible bindinger

Rulleskistøvler til skøjt - kan man bruge sine langrendsstøvler?

Rulleskistøvler til skøjt har mange ting til fælles med langrendsstøvler til skøjt. Fx den høje og faste cuff, der støtter anklerne, og den stive sål, der giver god kraftoverførsel. Hvis du allerede har et par langrendsstøvler til skøjt, kan du derfor sagtens bruge dem til skøjt på rulleski.

Dog er det sådan, at langrendsstøvler ofte har en vis grad af isolering. Foringen på langrendsstøvler kan være en ulempe, når man står på rulleski, fordi rulleskiløb næsten altid foregår i varmere vejr end ægte langrend. Rulleskistøvler er bedre tilpasset det varmere vejr, da de er lavet med ekstra åndbare materialer. Samtidig er nogle rulleskistøvler til skøjt åbne omkring anklerne for at sikre, at fødderne kan komme af med varmen, når man træner om sommeren.

Vælg de rette støvler til skøjt på rulleski

Når du køber rulleskistøvler til skøjt, skal du være opmærksom på, at støvlen skal passe perfekt til dine fødder. Hvis du sikrer dig, at dine fødder ikke kan bevæge sig omkring inden i støvlerne, mindsker du risikoen for at få vabler. Generelt tilsvarer størrelsen på skøjt rulleskistøvler nogenlunde størrelsen på kondisko, men du bør altid konsultere dig med størrelsesguiden for det enkelte produkt, så du er sikker på, at du køber den rette størrelse.

En anden vigtig faktor at tage højde for er, om støvlerne passer til dine bindinger. Sørg for at vælge rulleskistøvler, der matcher bindingerne på dine rulleski.

Hvis du søger yderligere information om forskellige former for støvler til langrend, kan du tjekke vores guide til køb af langrendsstøvler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser