×
Menu

Tilbehør - Rulleski

  Filter
Farver
Mærker
Diameter

Værd at vide

Spidser til rulleskistave - vejgreb og hastighed

Spidserne på rulleskistavene, kaldes også for ferrules, og de sidder i den ene ende af dine rulleskistave. De er designet specifikt til at blive brugt på hårde underlag, da det er dem, der rører asfalten på dine rulleskisessions.

Naturligvis føles det anderledes at bruge rulleskistave på asfalt end at bruge almindelige skistave i sne. Rulleskistave er designet til at blive brugt på hårde underlag, og til at hjælpe dig med at generere fremdrift.

Hvordan sliber man sine rulleski-ferrules?

For at sikre den bedste oplevelse på asfalten, og for at maksimere dine præstationer, er det vigtigt at slibe spidserne med jævne mellemrum. Det er en ganske simpel opgave, og alt, hvad du skal bruge er en diamantfil eller en sliber. Du skal bare køre filen frem og tilbage på den vinklede side af spidsen, indtil den er skarp. Når du har spidset den mange gange, vil det på et tidspunkt give mere mening, at købe nogle nye spidser.

Forøget kraftoverførsel med nye håndtag til dine rulleskistave

Grebene på dine rulleskistave giver kontrol over stavene, når du skubber dig afsted for at generere momentum. De kan være lavet af naturlig kork, gummi eller plastik, og håndtagene til rulleskistave er ofte de samme som dem, der bruges til almindelig langrend.

Man kan skifte remmene på sine rulleskistave, når de er blevet slidte, eller, hvis man skifter til en anden type håndtag. Når man køber nye stropper, skal man huske, at stropperne ofte fås i forskellige størrelser. Ligesom langrendsstave, fås rulleskistave med specifikke låsemekanismer til stropper og håndtag, hvilket gør det let og bekvemt at forbinde hænderne med skistavene. Sørg for at undersøge om stropper og håndtag er kompatible med hinanden.

Hvordan skifter man håndtag på sine skistave? Vi har lavet en guide med gode råd til køb af rulleski. Her kan du blandt andet se, hvordan man skifter håndtag på rulleskistave.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser