×
Menu

Vedligeholdelse af aggressive rulleskøjter

  Filter
Mærker

Værd at vide

Hvor længe holder aggressive rulleskøjter?

Det er umuligt på forhånd at sige præcist, hvor længe et par aggressive rulleskøjter kan holde. Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget du bruger dem. Hvis du er ude og rulle flere gange om ugen, bliver dine rulleskøjter naturligvis slidt hurtigere, end hvis de kun bliver brugt et par gange om måneden. Uanset hvor ofte du skater, er det vigtigt, at du sørger for at holde dine aggressive inline rulleskøjter ved lige, så du kan sikre, at de præsterer deres bedste.

Vedligeholdelse af aggressive rulleskøjter kan bestå i mange forskellige ting. Det kan både være, at tørre dem over med en klud, eller at skifte dele som fx hjul eller frames.

Sørg for at holde dine kuglelejer i topform

Kuglelejerens er noget af det, som flest efterspørger i denne kategori. Regelmæssig rens af kuglelejer er vigtigt, og med kuglelejerensere er det en hel del lettere at udføre opgaven. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan man gør dette, kan du tage et kig på vores guide til rengøring og smøring af kuglelejer.

Selv med regelmæssig rensning, vil der komme et tidspunkt, hvor kuglelejerne ikke roterer så smidigt længere. Hvis det er ved at være tid til et sæt nye kuglelejer, kan du tage et kig på vores udvalg af kuglelejer til aggressive rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser