MENU
×

Vedligeholdelse - Alpin ski

  Filter
Mærker

God ski vedligeholdelse vil forbedre holdbarheden af skiene

For de fleste er det en no-brainer, at en hyppig rengøring og vedligeholdelse af dine ski holder dem i god stand og dermed forlænger deres levetid. Her på SkatePro er vi meget opmærksomme på det faktum, og derfor finder du et bredt udvalg af forskellige ski vedligeholdelses- og ski rengøringsprodukter.

Som et gammelt ordsprog hedder det: "Den bedste måde at komme i form igen er aldrig at komme ud af form." Det samme kan siges om et par ski. En af de bedste måder at holde dine ski på i tip-top stand er voksning. Det er nemt at gøre og bør udføres regelmæssigt.

Sådan vokser du dine ski

Før vokseprocessen er det vigtigt, at skiene er så rene og glatte som muligt, for at give materialerne de bedst mulige betingelser for at absorbere voksen. Sørg også for at bruge base-rengøringsmiddel før voksning.

I denne kategori finder du alle de ting du har brug for til at forberede dine ski til en god omgang voksning. Hvis du ikke selv vil udføre denne proces, tilbyder SkatePro en Basic Alpine Ski voksning. Læs mere om dette her.

Vi er e-mærket