×
Menu

Tilbehør til langrendsbindinger

Skibinding skruer og andet tilbehør

Hvis du laver en google-søgning på skibindinger, vil du blive blæst bagover af forskellige informationer, og det vil tage dig en masse tid at blive klog på alle de forskellige aspekter af skibindingerne. Hvis du har fundet vej til denne kategori, ved du sikkert allerede en ting eller to om skibindinger.

I denne kategori vil du finde en NIS plade. En NIS plade er formonteret på nogle ski og ER normalt kun til at installere NNN bindinger. Du vil også finde skibinding skruer, NIS monteringsplader og sns adapters.

Hvis du ejer et par ski med en NIS monteringsplade, som normalt kun er til at installere NNN bindinger, men du har købt et par SNS-kompatible bindinger, kan du overkomme denne forhindring ved at installere en sns adapter. Det er en lille investering, men hvis det betyder, at du kan bruge dine yndlings bindinger på dine yndlings ski, er det en god investering. Skibinding skruerne til dette produkt vil være inkluderet i pakken.

Vær opmærksom på flexor'en

Dette er også kategorien, hvor du vil finde vores forskellige flexors til langrendsski. Generelt set er der to typer flexors. En type som er egnet til skate style og en som er bedst til klassisk stil. Rottefella har designet Xcelerator Flexor'en, hvor du kan skifte mellem de to stilarter på den samme flexor. Denne flexor er meget brugbar og praktisk på længere ture, hvor du gerne vil minimere mængden af udstyr og vægt, som du bærer i din rygsæk.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser