×
Menu

BMX Kæde

  Filter
Farver
Mærker
Kæde type

Lad ikke din BMX kæde blive det svageste led på din cyklen

Kæden på freestyle BMX'er er den del, der er ansvarlig for overførslen af ​​kraften fra det forreste kædehjul til navet i baghjulet. Kæden er med andre ord en temmelig væsentlig del af en freestyle BMX cykel.

Selv om du har investeret i en helt ny freestyle BMX cykel, vil der uden tvivl være en tid, hvor kæden skal udskiftes. Måske er det grundet et brud, eller måske er tiden kommet for en opgradering fra standard-kæden.

Half link vs single speed - hvad skal man vælge?

Når du vil udskifte din BMX kæde, er der generelt et vigtigt spørgsmål at overveje: Ønsker du at købe en halflink-kæde eller en single speed kæde.

Der er fordele og ulemper ved begge typer, men hvis forskellen skal koges ned, kan det siges, at half link kæden gør det muligt at foretage finere justeringer af længden end single-speed-kæden tilbyder. Når det kommer til holdbarhed, anbefaler vi en half link kæde til aggressive riders, der normalt udfører tricks, hvor kæden udsættes for stød og slag.

Bemærk: Nogle Half link kæder kræver et specialværktøj til justering. Hvis dette er tilfældet, vil det være angivet i produktbeskrivelsen.

BMX Kæde størrelse

Den typiske bredde på en BMX kæde er ⅛”. Dette er også den mest almindelige størrelse på freestyle BMX cykler. Nogle race bmx ryttere foretrækker en BMX kæde, som er 3/32” bred. Dette er en meget smal BMX kæde, som vejer mindre - Hvilket har stor betydning for nogle ryttere. De fleste foretrækker dog en BMX kæde, som er de standard ⅛” bred.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser