×
Menu

BMX Kæde

  Filter
Farver
Mærker
Kæde type

Hvorfor har man behov for en BMX kæde i høj kvalitet?

Kæden på en freestyle BMX cykel er den del af cyklen, der er ansvarlig for at overføre kraft fra det forreste tandhjul til det bagerste tandhjul. Med andre ord er kæden en essentiel del af en freestyle BMX.

Selvom du har investeret i en helt ny freestyle BMX, vil der før eller siden opstå et behov for at skifte din BMX kæde ud. Måske, når den går i stykker, eller når tiden er inde til en opgradering af dit setup.

Half link kæde vs. single speed BMX kæde

Når man ønsker at skifte din BMX kæde ud, er der et centralt spørgsmål, man altid skal have med i sine overvejelser: foretrækker man en half link kæde eller en single speed kæde?

Der er fordele og ulemper ved begge typer, men hvis forskellen koges ned til det essentielle, kan man sige, at half-link BMX cykelkæder gør det muligt at justere kædens længde mere præcist end det er muligt med en single speed kæde.

I forhold til holdbarhed anbefaler vi en half link kæde til de mere aggressive BMX riders, da de ofte udfører tricks, hvor kæden udsættes for slag.

Bemærk: Nogle half link kæder kræver et specielt værktøj til samling af kæden. Hvis det er tilfældet, vil det fremgå af produktbeskrivelsen.

Størrelser på BMX kæder

Den typiske bredde for en BMX kæde er ⅛ tomme. Dette er også den mest gængse bredde på freestyle BMX. Nogle af dem, der dyrker race BMX foretrækker 3/32 tommer brede kæder. Når kæden er så smal føjer den mindre vægt til cyklen, hvilket er vigtigt for mange af dem, der dyrker disciplinen. De fleste riders foretrækker kæder, der har den gængse bredde på ⅛ tomme.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser