×
Menu

Hockey - beklædning

  Filter
Mærker
Størrelse

Ishockey tøj til kampe og til træning

Ishockey foregår ved højt tempo, og involverer mange små finesser samtidig med, at det også kan blive en anelse aggressivt ind i mellem. Spillerne får en intens workout, når de træner eller spiller kamp, så ishockeytøj er designet til at minimere sved og undgå overophedning. Ishockey jerseys bruges som yderlag over skulderbeskytterne, og normalt er de lavet af 100% polyester, da det er et materiale, der både er let og åndbart. Det er almindeligt at se hockey træningstrøjer i forskellige farver og stilarter, men de er altid store i pasformen, for at sikre, at der er god plads til de store beskyttere under tøjet, og for at sikre effektiv ventilation.

Under beskytterne bruges ishockey compression-shorts og toppe. Materialerne er oftest en kombination af polyester og strækbar spandex, så de både er bløde mod huden og - vigtigst af alt - hjælper med at reducere irritation af huden.

Indenfor ishockey er beskyttelsen noget af det vigtigste beklædning. Dette omfatter ishockey shorts, skulderbeskyttere og jock straps (skridtbeskyttere). Gå på opdagelse i vores udvalg af ishockey beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser