×
Menu

Aggressive rulleskøjter

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Frame-type

Værd at vide

Aggressive rulleskøjter til tricks og freestyle

Hvis du vil bruge dine rulleskøjter til tricks og freestyle, så er aggressive skates det rigtige valg for dig. Aggressive er en stilart inden for skating, hvor meningen er at lave forskellige ekstreme tricks. Derfor kaldes de også for trick rulleskøjter. Med aggressive rulleskøjter får du rampe rulleskøjter, der kan bruges på diverse grinds, airs, cess slides, switchups og som samtidigt kan holde til hårde landinger.

Hvad kendetegner rampe rulleskøjter?

Aggressive rulleskøjter har ofte en meget robust og holdbar støvle, der skal kunne holde til hårde stød og slag og beskytte foden mod styrt. Hjulene er meget små, fordi det ikke er nødvendigt at kunne køre hurtigt på aggressive rulleskøjter, da de er lavet til tricks. Desuden betyder hjulenes størrelse også, at de ikke kommer i vejen ved tricks, som f.eks. at grinde.

En rampe rulleskøjter​​​​​​ består af flere dele: Støvle, inderstøvle, cuff, plates og frame (understel/klinge), hvori hjulene er monteret. Disse dele er aftagelige, dvs. at du kan skifte den del af din aggressive skate, som er blevet slidt eller beskadiget. Plates og frame er som oftest de dele, der hurtigst bliver slidte. I stedet for at skifte hjul, kan du udskifte hele framen og dermed også skifte hjul set-up. Ligesom du kan vælge en klinge med kun to hjul og en plade i midten, der gør det nemmere at grinde. For at lære mere om hjul-setup kan du læse vores Aggressive rulleskøjter guide.

Hvordan kan jeg bruge mine trick rulleskøjter?

Aggressive rulleskøjter kan bl.a. bruges til street skating og til park skating. Street skating eller freestyle skating foregår på gaderne i områder, der ikke er specielt lavede til skate tricks. Her er kunsten at bruge hverdagsting, som gelændere og trapper, som forhindringer. En vigtig del af street skating er at være kreativ og finde gode forhindringer.

Park skating foregår i skateparker, der er indrettet til tricks. De mange specialbyggede forhindringer gør det muligt hele tiden at blive bedre til de forskellige tricks og f.eks. lave en serie af tricks ved brug af forhindringerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser