Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Løbehjul med store hjul - dele og tilbehør

Reservedele i høj kvalitet til løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul - herunder løbehjul til voksne og såkaldte kick-scooters - er perfekte til transport. Der kan dog opstå et behov for reservedele med tiden. Når man har tilbagelagt mange kilometer på sit løbehjul, må man forvente, at nogle af delene på løbehjulet trænger til en udskiftning. De mest gængse reservedele til løbehjul med store hjul er kuglelejer, hjul, slanger og fender-bremser.

Udskiftning af hjul på løbehjul med store hjul

Det er nødvendigt at skifte hjulene på sit løbehjul, når de er blevet for slidte eller har fået skader, der gør at slangen ikke er i stand til at holde på luften. En anden grund til at skifte hjulene kan være, at man gerne vil opnå nogle andre køreegenskaber. Løbehjul med luft i hjulene fungerer bedst på ujævne underlag, hvor hjul i polyurethane ruller bedre på jævne underlag.

Hjul til voksenløbehjul er for det meste mellem 180 mm til 250 mm i diameter, og de er kompatible med de fleste løbehjul med store hjul. Før du køber dine nye hjul, bør du undersøge hvilken størrelse dine nuværende hjul har. Vælger du hjul, der har samme størrelse som dine gamle hjul, kan du være sikker på, at de passer - så længe at de også bruger samme størrelse hjulbolte som dit gamle hjul. Hvis du gerne vil installere større hjul, skal du sikre dig, at der er nok fri plads i højden og bredden til at installere dem. Hvis du skifter til mindre hjul, kan du få brug for spacers for at kompensere for, at de er smallere.

Nogle gange er det nok at skifte kuglelejer for at få hjulet tilbage i topform. Kuglelejer til løbehjul med store hjul har samme størrelse som kuglelejer til trick løbehjul. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af kuglelejer til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser