×
Menu

Kick Scooter Parts & Accessories

  Filter
Hjuldiameter

Du har brug for tilbehør til løbehjul til voksne for at holde dig kørende

Et løbehjul med store hjul er primært lavet til transport og er ikke lavet til at tage imod de hårde slag i skateparken. Med det sagt er løbehjul med store hjul perfekte til transport.

Når du transporterer dig på løbehjulet, vil nogle af delene med tiden blive slidt op. De mest almindelige dele, der kan blive nødvendige at udskifte, er hjul, kuglelejer og griptapet.

Men fortvivl ej. Tilbehør til løbehjul med store hjul er ikke dyrt at udskifte og med en udskiftning, får dit løbehjul en mærkbar opgradering.

Et blødere hjul - et blødere ride

Hjulene på løbehjul til voksne er normalt ret bløde sammenlignet med hjulene på trick løbehjul. De er produceret i materialer, som er optimeret til høje hastigheder og til at give køreren en flow-lignende oplevelse på løbehjulet.

Hjulene i denne tilbehørskategori til voksne varierer i størrelser fra 180 mm til 230 mm og er kompatible med de fleste løbehjul med store hjul. Før du køber nye hjul til dit løbehjul, bør du undersøge størrelsen af dine nuværende hjul. Hvis du vælger et hjul i samme størrelse som dine gamle hjul, kan du være ret sikker på at de passer. Hvis du er på udkig efter at købe et større hjul-sæt end dit nuværende sæt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, for at være sikker på at dit løbehjul med store hjul er kompatibelt med de større hjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser