×
Menu

Neopren handsker

  Filter
Størrelse
Tykkelse

Neopren handsker til når vandet føles som sne

Når vandet bliver virkeligt kold, kommer der er tidspunkt hvor en våddragt ikke er nok. Det første du tager på er dine støvler, og når de ikke holder kulden ude, er den næste ting handskerne.

Når det gælder neopren handsker, surf handsker eller andre former for handsker til vandsport, er funktionalitet nøgleordet.

Hvor tykke skal mine neopren handsker være?

Når det gælder surf handsker, er neopren handsker altid det bedste valg, eftersom som de er fleksible og har en god pasform. Den mest almindelige tykkelse på surf handsker er mellem 2 mm og 5 mm. Der gælder samme regel for handsker til vandsport, som med andre beklædningsgenstande: "Jo tykkere jo varmere". Med de tykke modeller, har du mindre følelse i hænderne. Derfor er det altid godt at finde en balance mellem at holde dine hænder varme, samme tid med at du har en god følelse.

Et par neopren handsker skal have en meget stram pasform. Hvis de er for store vil din hånd flyde rundt inden i dem, hvilket hurtigt bliver meget irriterende. Hvis dine surf handsker er for store, vil de også hurtigt blive fyldt med vand, hvilket gør dem meget tunge. Det vil føles som at svømme med vægte på hænderne - Det er god træning, men ikke særlig sjovt.

Hold dine surf handsker under din våddragt

Hvis du gerne vil give dig selv lidt ekstra komfort og varme, så bør du have dine neopren handsker på UNDER ærmerne på din våddragt. Det er simpelt men smart trick, som måske kan give dig lidt ekstra tid ude på havet, før dine hænder bliver følelsesløse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser