×
Menu

Neopren handsker

Sortering
Mærker
Størrelse
Køn
Tykkelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker


NulstilAnvend

Størrelse

NulstilAnvend

Køn
NulstilAnvend

Tykkelse
NulstilAnvend

Neopren handsker giver ekstra varme

På kolde dage er det ikke altid tilstrækkeligt med en våddragt, når man er på vandet. Brug af handsker i neopren kan hjælpe med at holde varmen i hænderne, når vandet er koldt, og derfor er de et vigtigt stykke udstyr til alle former for vandsport. Neopren handsker er lavet af det samme materiale som våddragter, og de er ofte udstyret med et materiale på håndfladen, som giver et ekstra godt greb.

Indenfor neopren handsker kan du vælge mellem surf-handsker og surf-vanter, alt efter, hvad du selv foretrækker. Uanset hvilken type du går efter, er det vigtigt, at handskerne sidder tæt. Hvis de er for store, kommer dine hænder til at rutsche rundt inden i dem, og de vil hurtigt blive fyldt op med vand. Det er også en rigtig god ide, at have ærmerne fra din våddragt ud over handskerne, da det vil give endnu bedre isolering.

Hvilken tykkelse neopren handsker skal bruge?

En vigtig overvejelse i forbindelse med valget af handsker til vandsport, er handskernes tykkelse. Den mest almindelige tykkelse ligger på mellem 3 og 5 mm, men man kan få modeller der har en tykkelse på helt op til 7 mm En tyk neopren handske på 5 mm giver effektiv beskyttelse mod kulden, men den vil ikke give dig så meget bevægelsesfrihed. Hvis du bruger en tyndere model på 3 mm eller mindre, vil du få mere fleksibilitet, men ikke så meget isolering.

Sammen med neopren handsker kan det være en god idé også at beskytte sig mod kulden med et par Neopren sko og en Neopren hætte.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser