Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Tasker til snowboarding

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Tasker der dækker alle dine snowboard-behov

I denne kategori kan du finde alle de forskellige former for snowboardtasker, der gør det muligt at rejse med dit snowboardudstyr. Tasker til snowboarding kan opdeles i tre forskellige typer: Tasker til oppakning af snowboard, tasker til oppakning af snowboardstøvler og rygsække, som man kan have på imens man står på snowboard.

Alle disse forskellige tasker fås i forskellige størrelser og designs, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til din stil.

Tasker til snowboardstøvler

Tasker til snowboardstøvler er de samme tasker, som man bruger til skistøvler, og de gør, at man let og bekvemt kan bære sine store og besværlige snowboardstøvler omkring. Støvlerne passer perfekt i tasken, og der er altid ekstra plads til andre genstande. Man kan også få tasker, der både kan rumme støvler og hjelm. Med en taske til snowboardstøvler er det let have støvlerne med sig på ferie. De har nemlig håndtag og skulderstropper, der gør at man ubesværet kan bære støvlerne. Med en taske til snowboardstøvlerne er det lettere end nogensinde før, at komme på flyveren, toget eller bussen.

Snowboard-rygsække til touring og til skisportsstederne

Uanset om du er begynder eller professionel, er det en god idé at have en snowboard-rygsæk. Du kan bruge den, når du er på ture væk fra skisportsstederne, og naturligvis er den også praktisk til at bære dit udstyr omkring, når du er på skisportsstedet. Selvom de måske ligner almindelige rygsække, har de mange smarte features som fx stropper til at fæstne et snowboard på ydersiden af tasken og lommer, der egner sig særligt godt til dit udstyr.

En af de vigtigste overvejelser i forhold til valget af rygsæk er størrelsen. Hvis du skal på en dagtur, eller har tænkt dig at blive på skisportsstedet hele dagen, er en volumen på et sted mellem 15 og 35 liter tilstrækkeligt. Hvis du planlægger at tage på længere ture, skal du gerne op over de 40 liter, så du kan have alt det nødvendige udstyr med.

Hvad skal man have med i snowboard-rygsækken?

I sidste ende er det helt op til dig selv at vælge, hvad du gerne vil have med i din rygsæk, og det afhænger naturligvis af, hvad du foretager dig med dit snowboard. Ekstra tøj, halsedisse, drikkelse og snacks er helt almindelige ting at have med i tasken.

Hvis du skal ud og udforske fjeldet, er det naturligvis en god idé at overveje en lavinerygsæk eller en snowboard-rygsæk, der egner sig til backcountry touring. Disse rygsække er i stand til at indeholde alt det udstyr, du kan få brug for i tilfælde af lavineskred eller dårlige vejrforhold. Det kan eksempelvis være en airbag, en isøkse eller en hydreringsblære.

Hvis du gerne vil sikre, at du har ordentligt tøj på, når du står på snowboard, kan du tjekke vores udvalg af snowboardtøj, hvor du kan finde alle de nødvendige lag til at holde varmen og have det rart.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser