×
Menu

Bindinger til klassisk langrend

  Filter
Mærker
Kompatible støvler
Monteringsplader til disse bindinger

Værd at vide

Køb af bindinger til klassisk langrend

Hvis man gerne vil erstatte sine gamle bindinger, eller hvis man mangler at montere et par på sine ski, så er det vigtigt at vide noget om, hvilket bindingssystem man skal bruge. Der findes tre kategorier - NNN (New Nordic Norm), SNS (Salomon Nordic System) og 75 mm (3-pin). Hvis du allerede har et par langrendsstøvler, kan du se hvilket bindingssystem de er kompatible med ved at kigge på støvlens ydersål - eller ved at læse produktbeskrivelsen.

Er NNN og SNS bindinger ens?

NNN bindinger er designet af brandet Rottefella, og er IKKE det samme som SNS bindinger, der bliver produceret af Salomon. NNN bindinger består af to tynde dele pr. binding, hvor SNS bindinger består af én del, som er tykkere. Sålerne på dine langrendsstøvler skal være kompatible med bindingernes 'ridge pattern' for at de kan bruges sammen.

NNN bindinger er blevet dominerende på markedet for bindinger til langrendsski. Brands som Fischer, Rottefella, Salomon, Atomic og Rossignol producerer alle udstyr omkring dette design. Disse brands har også lavet deres egne unikke udgaver, som passer med NNN systemet. Kendte produktnavne som Turnamic, Prolink og NIS ses ofte på markedet.

For at få en dybere forståelse for bindinger til langrendsski, kan du tjekke vores guide til kompatibilitet af langrendsbindinger. Tag også et kig på vores udvalg af støvler til klassisk langrend, og find et par støvler, der matcher dine bindinger.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser