×
Menu

Bindinger til langrend - Klassisk

  Filter
Mærker
Kompatible støvler

Værd at vide

Værd at vide når du køber bindinger til klassisk langrend

Når det kommer til at vælge et par gode skibindinger til klassisk langrend, så skal du kigge efter bindinger, der er kompatible med sålerne på dine støvler. Dette kræver, at du laver lidt research for at finde ud af om om dine støvler passer med NNN bindinger (New Nordic Norm) eller SNS bindinger (Salomon Nordic System). I nogle tilfælde er det muligt, at få et par støvler, der både passer med NNN og SNS bindinger. Hvis sidstnævnte er tilfældet, så vil der stå "pro-link" et sted på støvlen eller i produktbeskrivelsen.

Det er i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer, der bør afgøre hvilken af de to bindingssystemer du skal købe. Om det er det ene eller det andet bindingssystem du bruger vil som sådan ikke have en effekt på hverken bindingernes levetid/holdbarhed eller din personlige performance. De forskellige producenter har afsat mange ressourcer igennem tiden til at optimere bindingssystemerne, og det kan være svært at forholde sig til, at de kan blive ved med at tilføje betydelige forbedringer til bindingerne. Men så igen - det har vi tænkt før, og de lader altid til at kunne finde et eller andet at optimere.

Gennem de seneste 20 år har NNN og SNS været de to dominerende bindinger indenfor klassisk langrend, men eftersom patentrettighederne på NNN-systemet, der var ejet af Rottafella, er udløbet, er det meget sandsynligt, at vi vil se en bred variation af lignende bindingssystemer fra nye spillere på markedet fremadrettet. To af de største spillere på markedet, Fisher og Rossignol, har allerede offentliggjort deres nye setup - Turnamic, hvilket kunne gå hen og blive næste generations bindinger.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser