Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skihuer og balaclavaer

  Filter
Farver
Mærker
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Hvad er en skihue?

Skihuen bruges til at holde hovedet varmt, når man står på ski. Den hjælper dig med at udholde vejret, når det blæser og er koldt på bjerget.

Der findes mange forskellige slags hovedbeklædning til skiløb. Når du skal vælge en ny skihue, skal du tage højde for vejrforholdene samt din personlige stil. En skihue i fleece er højst sandsynligt den, der isolerer bedst, hvis du skal stå på ski i de aller koldeste temperaturer. Hvis vejret er en anelse varmere, kan det være en god idé, at gå efter en hue i merinould.

Man kan selvfølgelig få mange forskellige former for huer som fx beanies, tophuer, strikhuer og pom beanies. Det er vigtigt, at du overvejer om den hovedbeklædning, du vælger, skal kunne bruges under skihjelmen - og samtidig om stilen passer til resten af dit outfit.

Skimasker, balaclavaer og hætter

Du kan også vælge at dække større dele af dit ansigt med en skibalaclava eller med en skihætte, der enten er god over eller under hjelmen. De blokerer for vinden og leder fugten væk fra ansigtet. Der findes mange forskellige stilarter, og de dækker større eller mindre dele af hoved og ansigt. En anden ting, du kan overveje, er en halsedisse, som har en lignende funktion i halsregionen.

Huen gør det naturligvis ikke ud for en hjelm, så tjek vores udvalg af skihjelme, så du kan holde hovedet sikkert, når du står på ski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser