×
Menu

Vinter hatte, beanies og skimasker

  Filter
Køn

Vinterhuer, beanies og skimasker

At hold sit hoved og ansigt varmt er en vigtig ingrediens for en succesfuld dag oppe på bjerget. I denne kategori, finder du alle former for vintehuer fra beanies til skimasker og pandebånde. Hvad du skal have på når du er ude på ski er op til vejrforholdene, hvad du laver og dine personlige præferencer.

Selvom solen skinner er det mulig at vejret stadig kan være koldt, derfor er det vigtigt at have en varm vinter hue/beanie eller på en af de esktra kolde dage - en skimaske.

Must-have mode favoritten

Det er ikke kun ude på pisterne at vinterhuer og beanies er populære tilbehør. Begge er favoritter for mange skatere, ikke kun for at holde hovedet varmt, men også for at pifte tøjstilen lidt op med lille smule ekstra attitude. Streetstilen og skatestilen er blevet populær som aldrig før, både vinterhuer og beanies er begge blevet en modefavorit i den mainstream modeverden.

Designet for ydeevne

I denne kategori, finder du også et bredt udvalg af vinterhuer, beanies og skimasker designet for højintens sport hvor ydeevne er nøglen, såsom langrendski og rulleski, løb og cykling. Alle er designet til at holde dig varm og tør, det er begge vigtige faktorer når du er ude og dyrke din ynglings sport.

Pandebånd

En anden mulighed for at holde dit hoved varmt på bjerget er pandebånd. Du vil opleve at pandebånd typisk er lavet af samme materiale som vinterhuer, beanies og skimasker. Pandebånd holder hovedsageligt dine øre varme og bruges ofte i forbindelse med varme og solrige dage på ski.

Føl dig fri til at udforske vores produkter for at finde vinterhuer, beanies, skimasker og pandebånd der passer til dit behov og din smag! Ved after-ski vil du også være glad for den varme skihue, der får dig til at se cool og afslappet ud.

SkatePro