×
Menu

Løbehjul til voksne & Løbehjul med store hjul

  Filter
Mærker
Total højde
Hjuldiameter
Maks. brugervægt

Værd at vide

Løbehjul med store hjul til voksne og teenagere

Der findes en række forskellige producenter af løbehjul med store hjul, der er designet til voksne. Vi har samlet nogle af de bedste modeller her. Mange af modellerne kan naturligvis også bruges af unge og større børn.

Designet af et løbehjul til voksne

Løbehjul til voksne er designet anderledes end almindelige løbehjul for at sikre komfort. Udover at have store hjul er løbehjulene kendetegnet ved at styret typisk kan justeres højere end det på almindelige løbehjul og at decket er bredere og længere. Du kan se den anbefalede brugervægt under specifikationerne på det enkelte løbehjul.

Fordele ved løbehjul med store hjul

Voksne bruger typisk løbehjul til transport, og her er det meget praktisk at vælge løbehjul med store hjul, fordi de er mere stabile og mindre følsomme over for ujævnheder på vejen. Desuden ruller store hjul typisk hurtigere, hvilket betyder, at du skal bruge mindre energi for at få fremdrift. Til voksne vil vi derfor altid anbefale løbehjul hvor hjulene har en diameter på mindst 150 mm.

Foldbare løbehjul til voksne

Det kan være praktisk at et løbehjul kan foldes sammen, hvis du fx skal have løbehjulet med i toget, på studiet eller arbejdspladsen. Det tager få sekunder at frigøre udløse mekanismen, og når løbehjulet er foldet sammen fungerer "baren" som et praktisk håndtag til at bære løbehjulet. Men hvis løbehjulet altid bare skal stå fremme og klar til brug, er det måske mere interessant for dig at vælge en model med støttefod.

Foldbare modeller føles måske en smule fjedrende og mindre solide end de faste one-piece modeller. Men det er ikke noget problem, hvis du bare overholder max-vægten angivet af producenten.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser