×
Menu

Forgafler til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Kompatibel med
Hjuldiameter
Hjul nav bredde
Forgaffel længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Forgaffel til løbehjul - med eller uden gevind?

På denne side kan du se vores store udvalg af forgafler til løbehjul. De fås i mange farver og designs, så du rigtig kan skille dig ud fra de andre i den lokale skatepark.

Nu til dags er de fleste forgafler til løbehjul lavet uden gevind - threadless - for at øge stabiliteten mellem baren og forgaflen. Denne type løbehjulsforgaffel er derfor mere udbredt til brug i skateparken og er foretrukket af mere erfarne riders. Løbehjulsforgafler med gevind - threaded - ses stadig på komplette løbehjul fra den lavere prisklasse. De er gode til at lære dine første tricks på og er lette at samle. Forgafler med gevind kommer dog hurtigt til kort, når du vil avancere dine tricks.

Materiale af løbehjul forgaffel

Forgafler til løbehjul er som regel produceret i enten stål eller aluminium. Forgafler i stål er tungere men mere holdbare og meget passende til begyndere. En forgaffel til løbehjul i aluminium vejer mindre og er derfor mindre holdbar, men på grund af deres vægt er de ofte foretrukket af de mere erfarne riders.

Forgaffel til løbehjul i aluminium er som regel dyrere end en forgaffel lavet af stål. Hvis du lige er startet eller på vej til at begynde dit løbehjulseventyr, er en løbehjulsforgaffel af stål et glimrende valg. Når du bliver mere trænet og har fået passion for at stå på løbehjul, bør du overveje at opgradere til en forgaffel af aluminium.

Hvis du vil lære mere om løbehjulsforgafler, kan du læse vores guide om køb af forgaffel til løbehjul.

Hvis du ikke er sikker på hvilken forgaffel til løbehjul, du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som altid er klar på at hjælpe.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser