×
Menu

Løbehjul forgafler

Sortering
Farver
Mærker
Forgaffel længde
Hjuldiameter
Kompatibel med
Hjul nav bredde
Nulstil

Sortering

Anvend

Farver

NulstilAnvend

Mærker

NulstilAnvend

Forgaffel længdeNulstilAnvend

HjuldiameterNulstilAnvend

Kompatibel med

NulstilAnvend

Hjul nav bredde
NulstilAnvend

Værd at vide

Hvad er forgafler til løbehjul?

Forgafler til trick løbehjul skaber forbindelse mellem bar, deck og forhjul. Forgafler til trick løbehjul er lavet af enten aluminium eller stål. Forgafler i stål er tungere og mere robuste, mens forgafler i aluminium er lettere. Forgafler i aluminium foretrækkes ofte af de mere avancerede riders. Før i tiden kunne man vælge forgafler i enten one-piece eller two-piece modeller. I dag bruger man dog alene one-piece forgafler, da de helt klart er mere holdbare.

Løbehjul forgafler - med eller uden gevind?

Der findes to typer af forgafler til trick løbehjul: med og uden gevind. Du vil hurtigt opdage, at langt de fleste forgafler til trick løbehjul er uden gevind - aka. threadless. Dette skyldes at de bruger mere avanceret compressions, der skaber en stærkere og mere holdbare forbindelse mellem bar og forgaffel. Med en threadless forgaffel skal du sikre dig, at du også har et threadless headset og et kompatibelt compression-system.

Forgafler med gevind ses oftest på løbehjul, der henvender sig til absolutte begyndere. Forskellen er, at forgaflen har et gevind på ydersiden af røret. Løbehjul forgafler med gevind skal bruge et headset med gevind for at kunne monteres, og de regnes for at være mindre holdbare end threadless headsets. For at blive klogere på forskellen på forgafler med og uden gevind, kan du tage et kig på vores guide til køb af forgafler til trick løbehjul .

Forgafler til løbehjul - kompatibilitet

Når du skal skaffe en ny forgaffel til dit trick løbehjul, er det helt afgørende, at du sørger for at finde en kompatibel forgaffel. Du skal sikre, at forgaflen passer til dit headset, dine hjul og dit compression-system.

De vigtigste typer compression hedder SCS, ICS, HIC og IHC. SCS forgafler til løbehjul er tunge, men holdbare og robuste. ICS forgafler har den laveste vægt og er ideelle, hvis du går efter at få et så let setup som muligt. HIC er også et ret almindeligt system, og det regnes for at være det mest simple. IHC er bygget ind i forgaflen, lige som HIC, men IHC er en anelse lettere - og så er det kun kompatibelt med bars i standard størrelse.

Hvis du gerne vil se vores udvalg af compressions, kan du tage et kig på vores kategori med compression til trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser