×
Menu

Skateboards børn

  Filter
Mærker
Deck bredde
Deck længde
Hjul hårdhed
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Når du vælger størrelsen på dit børne skateboard

Som begynder er det især vigtigt, at du vælger et skateboard deck med den rigtige bredde. Det skal ca. have samme størrelse som din skostørrelse og ikke meget bredere end længden af din fod. Det gør det muligt at have spidsen af dine fødder en smule udover decket, som gør det lettere at kontrollere skateboardet. Decket må samtidigt heller ikke være for smalt, da det kan resultere i at du mister balancen samt øger risikoen for at du laver "shoe bite", hvor spidsen af dine sko rammer asfalten og du mister balancen.

Med den rigtige deck størrelse vil børn og begyndere få nemmere ved at manøvrere skateboardet og sikre en god oplevelse.

Skateboards til begyndere der ikke går ned på kvalitet

Det er her, du skal lede, hvis du mangler et skateboard til børn eller et begynderskateboard. Vores skateboards er af høj kvalitet og fås til fornuftige priser. De er velegnede til børn og begyndere, som befinder sig i opstartsfasen, hvor det handler om at lære boardet at kende og finde balancen på det. Når teknikken er på plads, kan skateboards til begyndere sagtens benyttes til mere udfordrende skateboarding med tricks, flips og hop. Skateboards til børn adskiller sig ikke meget fra skateboards til voksne. Den største forskel er, at designet på decket typisk er mere farverigt og underholdende, som henvender sig mere til de yngre riders.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser