×
Menu

Skateboards til børn

  Filter
Mærker
Deck bredde
Deck længde
Hjul hårdhed
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Små skateboards til børn

Børne-skateboards er komplette skateboards i børnevenlige størrelser. Nogle gange kaldes de også for mini-skateboards, da størrelsen på dem ofte er nedskaleret i forhold til almindelige skateboards, så de egner sig bedre til at blive brugt af børn. Skateboards til børn er en kategori, der både rummer begynder-skateboards og setups, der egner sig til de mere øvede skatere.

Der findes ikke en præcis aldersbestemmelse for, hvornår man er klar til at give sig i kast med skateboarding. Hvis man har gode motoriske færdigheder og en veludviklet balanceevne, er man klar til at prøve kræfter med at stå på skateboard.

Skateboards til børn vs skateboards til voksne

Børne-skateboards adskiller sig ikke så meget fra skateboards i voksenstørrelse, hvis vi nøjes med at se på konstruktionen og funktionaliteten. Nogle mindre begynderskateboards til børn kan være udstyret med blødere truckgummi (bushings) og blødere hjul, da det kan gøre det lettere og mere behageligt for børnene at bruge skateboardet.

Ofte er der en stor forskel på grafikken på skateboards til børn og skateboards, der henvender sig til et voksent publikum. Skateboards til børn har ofte farverig og sjov grafik, som skal appelere til familiens yngste medlemmmer.

Hvordan vælger jeg et skateboard til mit barn?

Den vigtigste overvejelse, når du skal vælge et skateboard til dit barn, angår størrelsen.

Hvis dit barn er begynder, er det især vigtigt at vælge et board med den rette bredde. Det anbefales at skaffe et deck, der har en bredde, der ca. svarer til længden på deres sko. Hvis man vælger et board, der er for smalt, risikerer man, at barnet vil have svært ved at balancere på boardet.

Hvis decket har den rette størrelse, kan barnet lettere manøvrere og kontrollere skateboardet, og derved vil de første erfaringer med skateboarding også være sjovere for barnet. Se vores skateboard størrelsesguide, hvis du har brug for hjælp til at finde et skateboard i den rette størrelse til dit barn. Udover størrelsen skal du naturligvis også snakke med dit barn om boardets grafik.

Når I har fundet frem til det rette skateboard til dit barn, skal I også have fundet frem til det rette beskyttelsesudstyr til børn, fx hjelm, knæ-, albue- og håndledsbeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser