MENU
Vintersport
Filter
 Pris
 Mærker
 Størrelse
Beskyttelse til ski og snowboard

Filter »

Uanset om du kører race på pisten, er til back country i offpisten eller snowboard i parken, kan beskyttelsesudstyr være en god investering. Det rigtige beskyttelsesudstyr kan redde dig fra alvorlige skader, så tænk over, hvad du har brug for, når du kører på bjerget.

Rygskjold til ski og snowboard

Rygskjold bliver mere og mere populært at bruge. Det er ikke længere kun ekstreme skiløbere og snowboardkørere, der bruger rygskjold. Et rygskjold kan beskytte dig mod alvorlige rygskader, hvis du falder hårdt eller bliver kørt ned bagfra. Rygskjold fås i forskellige varianter, men et standard rygskjold er ofte designet med elastikstropper. Rygskjoldveste eller rygskjoldjakker er videreudviklede varianter, der sidder bedre tæt og fast til kroppen.

Hos SkatePro finder du et godt udvalg af kvalitets rygskjold i forskellige prisklasser.

Beskyttelsesbukser

Et par beskyttelsesbukser gør, at du slipper for en stor del smerte ved styrt – især som snowboarder, men også som skiløber, uanset om du er begynder eller kører i parken som øvet. De bliver også kaldet crash pants og er en slags tynde shorts med beskyttelsesplader på udsatte steder, såsom hofterne, siden af benet og til at beskytte halebenet.

Vi er e-mærket