×
MENU

Rygskjold

  Filter
Mærker
Størrelse

Rygskjold til ski og snowboard

Uanset om du kører race på pisten, er til backcountry i offpisten eller snowboard i parken, kan beskyttelsesudstyr være en god investering og specielt et godt rygskjold. Det rigtige beskyttelsesudstyr kan redde dig fra alvorlige skader, så tænk over, hvad du har brug for, før du kører ned af bjerget.

Da skiløb normalt foregår ved høj hastighed er det vigtigt at du beskytter dig selv så meget som muligt. Efter dit hoved er din ryg og rygrad områderne som du skal beskytte mest. Mange forsømmer vigtigheden af at have et godt rygskjold, men i de senere år er offentligheden blevet mere opmærksom på det. Det er derfor vi har en masse forskellige rygradsbeskyttere fra mange forskellige brands. Vore rygradsbeskyttere er tilgængelige i forskellige varianter, men en standard rygbeskytter er normalt fastspændt til din krop med elastiske skulderstropper. Udover det er veste til rygbeskyttelse og jakker til rygbeskyttelse udviklede varianter som passer mere tæt og komfortabelt til kroppen.

At have rygskjold på er blevet populært

Som nævnt tidligere bliver rygskjold mere og mere populære at bruge. Det er ikke længere kun ekstreme skiløbere og snowboardkørere, der bruger rygskjold og det kan forhindre dig i at få alvorlige rygskader, hvis du falder hårdt eller bliver kørt ned bagfra.

Hos SkatePro vil du finde et fremragende udvalg af kvalitets rygskjold i forskellige prisklasser. Vi har noget til alle - så tjek det ud.