×
Menu

Snow skateboards / snowskates

Snow skateboardet - Skateboarding i sneen

Når den første sne falder og dækker den lokale skatepark, kalder de fleste skatere det slutningen af sæsonen og sætter skateboardet bag i garagen. Men hvis du ejer et sne-skateboard, er et lag af sne ikke en hindring, der holder dig fra at skate hele vinteren.

Ved første øjekast ser snow skateboards ud som et normale skateboard deck, men ligheden falder, når du vender det på hovedet. Bunden har et rillet mønster, der giver bordet et godt greb i sneen og giver brugeren mulighed for at udføre de samme tricks som på et almindeligt skateboard. Efter vores mening er snow skateboards et af de mest innovative sne køretøjer, der er opfundet siden snowboardet. Vi elsker det, og det er en ægte skateboard vinter must-have gadget.

Snow skateboardet er perfekt til byområder eller i lande, hvor geografi ikke giver dig mulighed for at køre på ski eller snowboards i vintertiden

Et snow skateboard har mere greb end et almindeligt skateboard
Udover at give et bedre greb i sneen, er grebsområdet også forbedret for at modstå is og sne. Hvis du vil have mere greb kan du forbedre det endnu mere ved at montere pigge på toppen af ​​decket.

Snow skateboarding er en forholdsvis ny vinter sport, der er en blanding af skateboarding og snowboarding. Med et snow skateboard har du mulighed for at glide, ollie, lave flip tricks og meget mere på sneen, på samme måde som du ville gøre på dit skateboard.

Snow skateboarding giver timers sjov i sneen, uanset om det er på en bakke, på gågaden, i skateparken eller på gaden derhjemme på dine hjemmelavede kickers og ramper. Snow skatboards kræver ikke støvler eller bindinger - skate sko er mere end nok. Alt du behøver er et snow skateboard og et par sko - så er du klar til at have det sjovt hele vinteren.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser