×
Menu

Skistave

  Filter
Farver
Mærker
Længde

Værd at vide

Find balancen med de rigtige skistave

Skistave hjælper dig med at komme fremad på fladt terræn, og hjælper dig samtidig med bedre at holde balancen. I den ende af skistaven, der stikkes ned i sneen, findes en rund plastikskive, kaldet transen, der er med til at forhindre skistaven i at synke helt ned i sneen.

Alu skistave

Skistave af aluminium er en god og billig løsning, der samtidig holder en høj standard og kvalitet. Aluminiumsskistave har i mange år været den mest anvendte type skistave.

Komposit skistave

Materialet, der anvendes til at lave composite skistave, er en fiberblanding, der gør dem meget lette og fleksible. Denne type skistave vinder mere og mere frem, da den er meget behagelig at køre med, og samtidigt er god i sving.

Carbon skistave

Hvis du vil have topudstyr inden for skistave, er skistave af kulfiber (carbon) et glimrende valg. Det er højkvalitetsstave, der er toppen inden for skistave, så du får en god skioplevelse på pisten.

Hvor lang skal skistave være?

Skistavene har den helt rigtige længde, hvis dine underarme er vandrette, når du sætter stavene i sneen. Hvis du ikke kan finde den rigtige længde, er det bedre, hvis skistavene er lidt for korte end lidt for lange. Kører man meget i parken, kan det være en god idé at købe skistave, der er 10-20 cm kortere end normalt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser