MENU
Rulleskøjter
Værd at vide
Filter
 Pris
 Mærker
 Sko størrelse Hjuldiameter
 Støvle/Skal type
 Støvlemateriale

Inliners til børn (fra 3 år)

Filter »

Inliners er populære både blandt voksne og børn. Specielt lidt ældre børn kan have stor glæde af inliners, da de som regel er gode at løbe langt på.

Hvad er fordelene ved inliners til børn?

Hvis barnet bruger sine inliners meget, er det en fordel, at inliners til børn har en støvle, der giver god støtte til fod og ankel. Lukkesystemet varierer fra model til model. Nogle modeller har kun spænder, hvilket gør det nemt for barnet selv at tage sine inliners af og på. Du kan finde børnerulleskøjter med både hård og blød støvle og forskellig hjul størrelse og -placering, så du kan finde en støvle, der passer perfekt til dit barn.

De fleste inliners til børn i denne kategori er justerbare. Det vil sige, at størrelsen på rulleskøjterne kan justeres – typisk 3-4 størrelser. Hvis du køber justerbare rulleskøjter, kan de altså sandsynligvis bruges i flere sæsoner, før barnet vokser fra dem. Husk at langt de fleste inliners er små i størrelsen.

Kan inliners bruges til små børn?

Ja, inliners til børn kan sagtens bruges til mindre børn. Du skal dog være opmærksom på, at de er knap så stabile ved lav fart som side by side rulleskøjter, derfor skal barnet måske have lidt hjælp i starten, til det har vænnet sig til rulleskøjterne og har fundet balancen. Til gengæld er der generelt mere støtte i en inliners støvle end i en side by side støvle. Alternativt findes der enkelte modeller med tre hjul, hvor der kan monteres to hjul bagpå og et hjul foran. På den måde får barnet mere støtte og nemmere ved at holde balancen. Når barnets balance begynder at blive bedre, kan det ene baghjul i stedet monteres i midten, så rulleskøjterne bliver til inliners.

Husk at børn – store som små – altid skal bruge beskyttelsesudstyr når de kører på rulleskøjter. Nogle inliners til børn fås med komplet beskyttelsesudstyr, bestående af knæ-, albue- og håndledsbeskyttere samt hjelm. Hvis det ikke er inkluderet, kan du finde det under kategorien Beskyttelse til børn.

Vi er e-mærket