×
Menu

Inliners til børn (fra 3 år)

Herre|Dame|Børn
  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Størrelsesjusterbar Støvle
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Er mine børn klar til at stå på rulleskøjter?

Inline rulleskøjter byder på timevis af sjov og en helt fantastisk træningsform, der kan udøves på gaderne eller på havefliserne.

Hvis du gerne vil finde ud af, om dine børn er klar til at stå på rulleskøjter, skal du tage højde for deres kropsstyrke og udholdenhed, deres balance- og koncentrationsevne samt deres overordnede koordinationsevne.

Som regel er man allerede klar til at prøve kræfter med rulleskøjter, når man er 3 eller 4 år gammel. Det er en god idé at introducere børnene til sporten ved at skrive dem op til rulleskøjteundervisning. Der kan de lære at stå på rulleskøjter på en sikker måde under opsyn af en voksen professionel rulleskøjteløber.

Vælg de rigtige inliners til børn

Inline rulleskøjter til børn skal være komfortable, sidde godt og holde i lang tid. Når du vælger inline rulleskøjter til dine børn, bør du tage højde for følgende: støvletype, fodstørrelse og hjulstørrelse.

Inline støvler kan være hårde eller bløde. Hårde støvler giver mere ankelstøtte og kontrol, hvor bløde støvler er åndbare og giver en større grad af komfort. Børnefødder vokser hurtigt. For at rulleskøjterne kan bruges i flere sæsoner, kan man få størrelsesjusterbare inline rulleskøjter til børn. Når du vælger et par nye rulleskøjter, skal du ikke basere dit valg på skostørrelsen. Mål dit barns fødder og tjek størrelsesguiden for at finde den rette størrelse.

Rulleskøjter til børn er ofte udstyret med små hjul. Hjul med en diameter på mellem 54 og 76 mm er perfekte til begyndere, da de byder på moderate hastigheder og optimal kontrol, når du står på rulleskøjter.

Beskyttelse er et must

Børn skal altid bruge beskyttelse, når du står på rulleskøjter - og de skal altid være under opsyn af en voksen. Hjelm, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere er essentielt beskyttelsesudstyr, som børn skal have på til enhver tid.

Tjek vores udvalg af beskyttelsesudstyr til rulleskøjteløb, og lad dine børn lære at stå på rulleskøjter på en sikker måde.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser