×
Menu

Inliners til børn (fra 3 år)

Herre|Dame|Børn
  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Inliners børn - gode at rulle langt med

Inliners er populære blandt både børn og voksne. Specielt lidt ældre børn kan have stor glæde af inliners, da de er gode at løbe langt på. Det er også en rigtig god idé at vælge inline-rulleskøjter til børn, hvis hele familien har planer om at rulle sammen, for på inliners bliver det nemlig nemmere for barnet at følge med mor og far. På den måde vil alle kunne køre med næsten samme fart og stadig få en masse sjov ud af køreturen.

Rulleskøjter til børn yder god komfort og støtte

Støvlen på inline-rulleskøjter til børn yder rigtig god støtte til fod og ankel, hvilket især er en fordel, hvis dit barn bruger sine inliners meget. Nogle rulleskøjter til børn har en blød støvle, andre en hård. Begge har sine fordele, og om du vælger det ene eller det andet er en smagssag. Den bløde støvle er typisk mere komfortabel og åndbar, hvorimod den hårde støvle typisk er mere stabil og giver mere kontrol.

Lukkesystemet på inliners til børn varierer fra model til model. Nogle modeller har kun spænder, hvilket gør det nemt for barnet selv at tage sine inliners af og på.

Med inliners til børn klar til vinterens skøjt

Hvis dit barn er glad for at stå på skøjter om vinteren, eller I har planer om at tage ud på isen, kan det være en fordel med inliners. Teknikken er nemlig den samme, hvilket gør det nemmere for dit barn at skifte fra land til frossen vand. Det bliver dermed muligt at skøjte året rundt og øve sig til vintersæsonens sjov på is allerede om sommeren og omvendt.

Kan inliners bruges til små børn??

Ja, inliners kan sagtens bruges til yngre børn. Du skal dog være opmærksom på, at de er knap så stabile ved lav fart som side-by-side rulleskøjter. Ligeså snart der er lidt mere fart på, vil de være mindst ligeså stabile som side-by-side. Derfor skal dit barn måske have lidt hjælp i starten, indtil han/hun har vænnet sig til sine nye rulleskøjter og fundet balancen. Støvlerne til inline-rulleskøjter til børn har dog til gengæld generelt mere støtte end side-by-side støvler.

Mindre hjulstørrelse til små børn

Til de små børn anbefaler vi en mindre hjulstørrelse på 64-72 mm i diameter, da det giver et lavere tyngdepunkt og dermed bliver lettere at holde balancen. Som standard behøver du dog ikke at bide meget mærke i hjulene, da hjulstørrelsen allerede fra producentens side vil være tilpasset skostørrelse og dermed dit barns alder.

Alternative inliners børn

Til de helt små findes der enkelte modeller, som består af tre hjul, hvor to kan monteres bagpå og en foran. På den måde får dit barn mere støtte og nemmere ved at holde balancen. Når barnets balance begynder at blive bedre, kan det ene baghjul i stedet monteres i midten, så rulleskøjterne nu bliver til inliners med tre hjul på lige linje.

Størrelse - justerbare rulleskøjter til børn

De fleste inliners til børn på denne side er justerbare. Det vil sige, at størrelsen på rulleskøjterne kan justeres, i takt med at dit barn vokser. Rulleskøjterne kan typisk justeres 3-4 størrelser. Det er nemmere at finde den rigtige størrelse med justerbare rulleskøjter, og dit barn vil formentlig kunne få glæde af dem i flere sæsoner, inden han/hun vokser fra dem.

Følg disse anvisninger, når du skal finde den rigtige størrelse:

  • Husk altid at læse størrelsesguiden, som du kan se på produktsiderne.
  • Ifølge tommelfingerreglen bør du gå en størrelse op i forhold til normal skostørrelse, medmindre der står andet i størrelsesguiden.

Beskyttelsesudstyr

Husk, at børn – store som små – altid skal bruge beskyttelsesudstyr, når de kører på rulleskøjter. Nogle inliners til børn fås med komplet beskyttelsesudstyr, bestående af knæ-, albue- og håndledsbeskyttere samt hjelm. Hvis det ikke er inkluderet som en pakkeløsning, kan du finde en masse beskyttelse i forskellige modeller og farver på vores hjemmeside. Med beskyttelsesudstyret på plads vil dit barn ikke alene være godt beskyttet, men udstyret vil også gøre dit barn mere trygt, så han/hun hurtigere kan udvikle sine færdigheder.

Har du stadig spørgsmål til inliners eller er du i tvivl om, hvilken type børne-rulleskøjte du skal vælge? Læs om ligheder og forskelle ved inliners og side-by-side rulleskøjter til børn i vores guide til køb af rulleskøjter til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser