×
Menu

Snowboardstøvler

Sortering
Mærker
Sko størrelse
Flex
Lukkemekanisme
Køn
Nulstil

Sortering

Anvend

MærkerNulstilAnvend

Sko størrelse


NulstilAnvend

Flex
NulstilAnvend

Lukkemekanisme
NulstilAnvend

Køn

NulstilAnvend

Værd at vide

Snowboardstøvler sikrer gode præstationer

Snowboardstøvler er en vigtig del af dit udstyr. Hvis de er for hårde, for bløde eller bare ikke passer til dine fødder, bliver det svært at lave gode præstationer. De isolerer også dine fødder i det kolde vejr. Så hvis du skal yde dit bedste på pisterne, bør du vælge de bedst mulige snowboardstøvler.

Hvordan bør snowboardstøvler sidde?

Enhver bevægelse på dit snowboard afhænger af, hvordan dine fødder bevæger sig. Derfor skal snowboardstøvler helst sidde tæt omkring foden. Spidsen af dine tæer skal lige akkurat røre støvlens snude, og din hæl bør være solidt placeret i støvlens hæl. Støvlen må ikke klemme dine tæer, og der skal ikke være steder, hvor støvlen strammer.

Da inderstøvlen udvider sig med tiden er det måske en god idé at købe snowboardstøvler, der er en halv størrelse mindre end din sædvanlige skostørrelse. Dog skal du altid huske at tjekke størrelsesguiden for de enkelte produkter for at finde den optimale størrelse.

Hvilke snowboardstøvler skal jeg have fat i?

Når du køber snowboard støvler er der nogle bestemte ting, du skal være opmærksom på. En af de vigtigste specifikationer på et par snowboardstøvler er deres flex. Snowboardstøvler har forskellige flex, som henvender sig til forskellige stilarter. Hvis du er begynder, bør du vælge et blødt eller mellemhårdt flex, som er mere eftergivende og alsidigt. Støvler med medium flex er perfekte til all-mountain snowboarding. Hårdere støvler er bedre til de mere aggressive snowboardere, der godt kan lide høj fart, mens bløde snowboardstøvler er optimale, til dem, der dyrker freestyle snowboarding.

Andre vigtige overvejelser i forhold til snowboardstøvler er køn og snøringssystem. Snowboardstøvler til kvinder er ofte blødere og lidt lavere og smallere end snowboardstøvler til mænd. Snowboardstøvler fås også med tre forskellige snøresystemer. Almindelige snørebånd er lette at skifte ud, men BOA og snørefri snørebånd giver et bedre fit og er lettere at stramme.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser