×
Menu

Snowboard støvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Flex
Lukkemekanisme
Køn

Værd at vide

Snowboardstøvler er en vigtig del af dit snowboard udstyr. Snowboardstøvler, der er for stive, for bløde, ikke varme nok eller ganske enkelt ikke passer ordentligt, vil forhindre dig i at yde dit bedste. Det er tit bindingerne og snowboardet, der får alt opmærksomheden, men i virkeligheden er det dine snowboardstøvler, der sikrer den bedste oplevelse med dit snowboard.

Snowboardstøvlers pasform

Enhver bevægelse af dit snowboard er afhængig af dine fødders bevægelser. På grund af dette, bør snowboardstøvler sidde tæt til foden, så spidsen af tæerne lige knap går mod spidsen af støvlen. Det er at foretrække, hvis din hæl sidder fast i støvlen, så den stort set ikke kan bevæge sig. Inderstøvlen vil sætte sig efter lidt tid, og den kan sagtens udvide sig en halv størrelse, så køb gerne snowboardstøvler, som er en halv størrelse mindre end din normale skostørrelse.

Snøresystemer

Der findes tre snøresystemer:

  • Traditionelle snørebånd: Normale snørebånd, der er lette at udskifte.
  • Speed lacing systemet: Består af enten et enkelt eller to snørebånd, og det kræver bare et enkelt træk for at binde hele støvlen.
  • Boa lacing systemet: Stål Wires, der strammes med et enkelt lukkesystem.

Snowboard støvlers stivhed

Stivere snowboard støvler reagerer generelt hurtigt på dine bevægelser, og de giver også mere støtte til tungere snowboardere. De er bygget til hurtigere og mere aggressiv riding på snowboardet, mens blødere snowboard boots er mere velegnede til begyndere og let øvede snowboardere, ganske enkelt fordi de er mere tilgivende.

Generelt vil en stor person og en mere øvet snowboardkører som regel foretrække stivere snowboardstøvler, mens små og mindre øvede snowboardere foretrækker bløde støvler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser