×
Menu

Kuglelejer & spacere til aggressive rulleskøjter

  Filter
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type
Smøremiddel

Værd at vide

Kuglelejer til aggressive rulleskøjter - tricks og grinds

Kuglelejerne på aggressive inline rulleskøjter sidder inden i hjulet, og det er dem, der gør det muligt for hjulet at rotere. Kuglelejerne fås i forskellige former og stilarter, og de har stor indflydelse på, hvordan dine aggressive rulleskøjter føles. Da grinds og hop er en central del af aggressive skating, er kuglelejerne nødt til at være enormt solide. Selv de mest holdbare kuglelejer vil blive ødelagte med tiden.

Kuglelejer til rulleskøjter måles som regel på ABEC-skalaen, som angiver kuglelejets effektivitet. Hvis et kugleleje ikke er klassificeret efter ABEC-skalaen, er det dog ikke ensbetydende med, at kuglelejet er dårligt. Hvis du gerne vil have et mere detaljeret indblik i ABEC-systemet og andre måder at angive kvaliteten af kuglelejer, kan du tag et kig på vores guide til køb af kuglelejer.

Hvordan tager man kuglelejerne ud af hjulene på aggressive rulleskøjter?

For at tage kuglelejerne ud, skal du bruge en unbrakonøgle eller et skate-tool, der er designet til rulleskøjter. Først skal du skrue hjulene af din frame.

Dernæst skal du fjerne spacerne. Hvis du har floating spacers, skal du sætte dit skate-tool halvvejs ind i kuglelejet og trykke spaceren forsigtigt ud, mens du roterer hjulet. Med en long sleeve spacer kan du ramme kanten af spaceren med dit skate-tool og skubbe lejet ud på den anden side.

For at installere de nye kuglelejer skal du blot skubbe det ene leje ind og derefter sætte din spacer på plads. Til sidst lukker du af med det andet kugleleje. Processen er den samme uanset hvilken type spacer, du bruger.

Hvis du gerne vil opgradere dine spacere, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af spacere til speed skates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser