×
Menu

Lavineudstyr og offpiste udstyr

  Filter
Farver
Mærker

Lavine beacons og lavine prober redder liv

Risikoen for at ende op begravet i metervis af sne efter en ondskabsfuld lavine er heldigvis meget lille. Men risikoen er meget virkelig for dem som er så uheldige at stå ansigt til ansigt med en lavine på tæt hold. Hvis du rammes af en lavine, er det afgørende at redningsholdet er i stand til at finde dig indenfor en kort tidsramme, idet dette kan betyde forskellen mellem liv og død.

Dette er grunden til, at vi altid anbefaler, at du køber og bringer en lavine beacon/lavine transceiver med dig - især hvis du løber langrend i backcountry. Hvis du rejser som en gruppe af skiløbere, anbefaler vi også at du bringer nogle lavine prober med dig, som hjælper med at lokalisere det rette sted at grave efter offeret.

Du har muligvis også brug for en lavine skovl

I denne kategori kan du finde et udvalg af lavineudstyr og sikkerhedsudstyr af høj kvalitet til dine backcountry ture, så du med et let sind kan udforske den urørte sne med det rette lavine sikkerhedsudstyr. Når du bevæger dig uden for skiområdets grænser ud i backcountry områderne, som ikke er kontrolleret for lavine- og terrænfarer, er det vigtigt, at du er særlig opmærksom på sikkerheden. Udover lavine transceiver og prober, skal du også medbringe en let sneskovl. Hvis alle i dit crew har dette med, er du forberedt på enhver fare, som kan forekomme.

Udover alt dette sikkerhedsudstyr er det også meget vigtigt, at du er opmærksom på hvordan du skal handle og undgå farlige situationer i backcountry. Derfor er det vigtigt, at du går gennem alle de forskellige scenarier fra begyndelsen, som kan forekommer i backcountry.

SkatePro