×
Menu

Tilbehør til speedskates

Værd at vide

Find de bedste dele til dine speedskates

I speedskating handler det om de små marginaler, og det rette udstyr kan være med til at afgøre, om du kommer på første- eller andenpladsen. Tilbehør til speedskating er designet til at hjælpe dig med at løfte dine præstationer til et nyt niveau, og i denne kategori vil du finde et bredt udvalg af udstyr til speedskates. Dette inkluderer for eksempel spænder, skruer og snørebånd.

Tænk på komforten og undgå skader

Speedskating kan være intenst, og du er muligvis vant til at føle ømhed ovenpå en dag på speedskates. Der findes heldigvis nogle produkter, der kan hjælpe med at lindre ubehaget. Du kan for eksempel overveje at anskaffe dig et par footies eller ankelstøtter. Man har sine footies på under strømperne for at få ankelstøtte, undgå vabler og for en overordnet mere komfortabel pasform. Selvom de er designet til speedskating, kan de sagtens bruges til andre typer af rulleskøjteløb.

Kompressionsstrømper kan også hjælpe dine ben og lægmusker med at komme sig efter en hård session på speedskates.

Hvis du er nysgerrig på andre metoder til at øge komforten, når du står på speedskates, kan du overveje at anskaffe dig et par speedskate indlægssåler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser