×
Menu

Tilbehør til speedskates

Værd at vide

Find de bedste speed skate dele

Speed skating på inline rulleskøjter er en sport, hvor deltagerne ofte bruger en masse penge og tid til at pfinpudse og optimere sit gear - og med god grund. Når du klarer at opnå med selv de mindste optimeringer af dine rulleskøjter, vil du opleve øjeblikkelig fremskridt, hvilket resulterer i højere hastigheder og en bedre kraftoverførsel fra rulleskøjterne til asfalten.

I dette afsnit finder du forskellige speed skate dele og speed skate tilbehør til dette formål - men også til regelmæssig vedligeholdelse af dine speed skates.

Et meget nyttigt speed skate tilbehør er ankel stabilisator fra Powerslide. Dette er en fantastisk opgradering til nye speed skatere, der kan bruges til at skate på fitness eller hockey skøjter, der giver meget mere ankel støtte end et par high-end speed rulleskøjter. Denne speed skate del er også fantastisk til de skatere, der bare vil have lidt mere kontrol og stabilitet på deres tur.

Du ønsker måske en bremse

Hvis du er ny til speed skating, anbefaler vi altid, at du monterer en bremse på dine rulleskøjter, hvis de ikke kommer med en præmonteret bremseklods. Til dette formål har vi et par forskellige bremsesystemer. Hvis hjulene er fra 84 mm til 110 mm, skal du bruge bremsesystemet fra Road Hog. Hvis du bruger den største størrelse, 125 mm, skal du vælge bremsesystemet fra Powerslide.

Du vil også finde flere all-around dele som bolte, aksler, snørebånd, spænder, wires og værktøjer. Tag et kig i dette afsnit til speed skate dele og speed skate tilbehør.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser