×
Menu

Paddleboards & SUP udstyr

Værd at vide

Paddleboards popularitet er på vej op

SUP er en forkortelse for "stand up paddle boarding", og det er en af de hurtigst voksende vandsportskategorier i øjeblikket. Det er meget hurtigere at lære at stå på SUP board end andre vandsportsaktiviteter som kitesurfing eller windsurfing.

Dybest set er det en kombination af kajak og surfing. Du står på et surfbræt og bruger en padle til at komme fremad. Et SUP board er længere, bredere og flyder langt bedre end et traditionelt surfbræt, hvilket gør det lettere at balancere i vandet.

Når skal vælge dit nye SUP board

Dernæst vælger du den slags SUP, der passer til dine krav. SUPs kommer i forskellige former og størrelser. De forskellige typer er lavet til forskellige forhold. Vi forhandler følgende typer af SUPs

  • Touring SUP's
  • All around SUP's
  • Surf SUP's
  • Race SUP's

I denne kategori finder du alt, hvad du behøver til at surfe på et stand-up paddle board. Vi har en bred vifte af oppustelige SUPS (også kaldt ISUP) fra nogle af de største mærker. Desuden har vi forskellige SUP-padler, pumper, snore og reservedele til SUPS.

Et oppusteligt stand-up paddleboard anbefales primært til stillevands surfing og i forhold med lave bølger. Det har gode flydefunktioner, og er også ideelt til at bruge en lokal sø.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser