×
MENU

Paddleboards & SUP udstyr

Værd at vide

Get up, stand up...paddle

SUP er en forkortelse for "stand up paddle boarding". iSUP er det samme, bare med "inflatable" foran. Det er en af ​​de hurtigst voksende vandsport i øjeblikket, og disciplinen kan læres meget hurtigere end andre vandsportsaktiviteter som kitesurfing eller windsurfing.

Dybest set er det en kombination af kajak og surfing. Du står på et surfbræt med en padle til at fremdrive dig selv fremad. Stand Up Paddle / SUP boards er længere, bredere og flyder langt bedre end et traditionelt surfbræt, hvilket gør det lettere at balancere på det.

Dernæst vælger du den slags SUP, der passer til dine krav. Vi forhandler disse typer SUPS

  • Touring SUP'S
  • All around SUP'S
  • Surf SUP's
  • Race SUP's

Stand-up paddle boards / SUP kommer i forskellige former og størrelser. De forskellige typer er lavet til forskellige forhold.

I denne kategori finder du alt hvad du behøver for at surfe på SUP (Stand Up Paddle board). Vi har en bred vifte af oppustelige SUPS aka ISUP fra nogle af de stærkeste mærker. Desuden har vi forskellige Padler, pumper, snore og reservedele til SUPS.

En iSUP anbefales primært til stillevands surfing og i forhold med mindre bølger. Det har gode flyde funktioner, og er også ideel til at bruge en lokal sø.

SkatePro