×
Menu

Ishockeystave

  Filter
Mærker
Total Højde
Stav Materiale
Blad Materiale
Flex

Værd at vide

Værd at bemærke om hockeystave

I denne kategori finder du vores udvalg af hockeystave. Lige meget om du er nybegynder eller spiller ishockey på højt niveau kan du finde en ishockey stav i vores sortiment, der er velegnet til dine behov.

En ishockeystav består af et kurvet blad kombineret med et skaft. Bladet er enten en anelse kurvet eller også har det en dybere kurve. Kurven er vigtig idet en dyb kurve egner sig godt til at løfte pucken op, mens et blad med mindre kurve egner sig godt til at lave baghåndsslag. Bladene fås til både venstre- og højrehåndede spillere. Hvis du er venstrehåndet, vil du højst sandsynligt foretrække er "right blad" og hvis du er højrehåndet vil du foretrække et "left blad".

En hockeystav er essentielt udstyr for en ishockeyspiller. Hvis du er begynder eller kun spiller en sjælden gang imellem for sjov, kan du nøjes med en billig ishockeystav, der er lavet af træ og har et blad lavet af ABS, men spiller du ishockey som en seriøs sport, bør du overveje at investere i en hockeystav af kulfiber, da de er både stivere og lettere end modellerne af træ og ABS.

Som du kan se, har vi også en del universal hockeystave. Det betyder at de er perfekte til både asfalt, beton og is. Det er ret smart, hvis du er en fritids hockeyspiller, som kan lide at spille året rundt, ligegyldigt om det er på hjul, skøjter eller floorball på et indendørs gulv.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser