MENU
Vintersport
Værd at vide
Filter
 Pris
 Mærker
 Total Højde

 Stav Længde
 Stav Materiale
 Blad Materiale

Ishockeystave

Filter »

I denne kategori finder du vores udvalg af hockeystave. Lige meget om du er nybegynder eller spiller ishockey på højt niveau kan du finde en ishockey stav i vores sortiment, der er velegnet til dine behov.

Værd at bemærke om hockeystave

En ishockeystav består af et kurvet blad kombineret med et skaft. Bladet er enten en anelse kurvet eller også har det en dybere kurve. Kurven er vigtig idet en dyb kurve egner sig godt til at løfte pucken op, mens et blad med mindre kurve egner sig godt til at lave baghåndsslag. Bladene fås til både venstre- og højrehåndede spillere. Hvis du er venstrehåndet, vil du højst sandsynligt foretrække er "right blad" og hvis du er højrehåndet vil du foretrække et "left blad".

Hockeystave er essentielt udstyr for en ishockeyspiller. Hvis du er begynder eller kun spiller en sjælden gang imellem for sjov, kan du nøjes med en billig ishockeystav, der er lavet af træ og har et blad lavet af ABS, men spiller du ishockey som en seriøs sport, bør du overveje at investere i en hockeystav af kulfiber, da de er både stivere og lettere end modellerne af træ og ABS.

Vi er e-mærket