×
Menu

Ishockeystave

  Filter
Mærker
Total Højde
Stav Materiale
Flex

Værd at vide

Hockeystave til driblinger, afleveringer og afslutninger

Ishockeystave er et helt essentielt stykke udstyr, da de bruges til at styre pucken. Uden en stav kan du ikke lave scoringer, driblinger og afleveringer, og det gælder for selv de bedste NHL-spillere. I gamle dage lavede man ishockeystave i træ, og der bliver stadig lavet topkvalitetsstave på denne måde, men der bliver også lavet hockeystave i mere moderne materialer. Hockeystave i kulfiber og komposit-materialer er meget populære, da de både er lette og holdbare.

Hvilken ishockeystav skal jeg købe?

Længde og flex er vigtige faktorer, når du skal vælge en ny hockeystav. Sammen med din egen højde, styrke og færdigheder, spiller dine personlige præferencer også en vigtig rolle i forhold til valget af hockeystav. For at blive klogere på, hvad du bør overveje, før du køber en ny hockeystav, kan du se vores Guide til køb af hockeystav.

Junior hockeystave er generelt kortere og mere fleksible, så de bedre kan bruges af mindre spillere. De længste hockeystave til juniorer er alle omkring 140 cm, men der findes mange hockeystave, der er kortere end dette.

Hvorfor er bladene på hockeystave buede?

Ishockeyblade var før i tiden lige, men i dag er bladene på de fleste hockeystave kurvede. Det er de for at gøre det lettere at styre pucken med staven. Når bladet er kurvet, kan man lettere samle pucken op og styre uden om modspilleren. Samtidig giver det også mulighed for at give pucken mere spin. Hvis man får pucken til at rotere i luften, vil den have lettere ved at lande fladt på isen, hvilket betyder, at du kan lave meget mere præcise afleveringer.

Da ishockey er en meget fysisk sportsgren, er det helt afgørende, at man som spiller beskytter sin krop. Tjek vores udvalg af hockey beskyttelse, så du kan holde dig sikker på isen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser