×
Menu

Water Tubes

  Filter
Farver
Mærker

Hvad er water tubes?

Tubing - eller water tubing - foregår med slanger, der minder om store baderinge, som trækkes efter en motorbåd. Tubes til water tubing er specifikt designet til tubing, og de sikres ved at blive bundet fast til et egnet forankringspunkt på selve motorbåden. Tubes fås i forskellige størrelser og kan bruges af op til fire mennesker ad gangen. Tubes til en eller to personer kan pumpes op med en almindelig fodpumpe, mens de større tubes kræver en elektrisk pumpe.

Valget af den rette water tube

Først bør du overveje, hvem der skal sidde i din tube. Du skal tage højde for, hvor store personer du skal trække, samt hvor mange der skal med i tuben. Tænk over, at det er en god idé, hvis børn og voksne sidder i tuben, fremfor den. Hvis børn og voksne sidder i tuben, føler de en større grad af kontrol, når de glider hen over vandet. Derudover er der ikke risiko for at falde af, hvis man mister grebet om håndtagene.

Hvordan gør man tubing sikkert?

Water tubing - også kaldet fun tubing eller boat tubing - er enormt sjovt, men det er vigtigt, at man gør det på en sikker måde. Husk at pumpe din tube grundigt. Hvis den ikke er pumpet ordentligt op, glider den ikke ligeså godt på vandet, hvilket både belaster rebet og det punkt, hvor rebet bindes på tuben.

Husk at bruge redningsvest, selv hvis du er erfaren svømmer. De strømme som tuben glider på kan sagtens overraske dig, hvis du bliver kastet i vandet. Brug aldrig reb til vandski til tubing. De er designet til et helt andet formål, og kan ødelægge din tube.

Hvis du skal bruge en redningsvest eller en impact vest, så tjek vores Beskyttelsesudstyr til Vandsport.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser